Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis refuza remanierea propusa de PSD: Nu e facuta pentru a guverna mai bine!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis refuza remanierea propusa de PSD: Nu e facuta pentru a guverna mai bine!

Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 15 mai, o declaratie de presa. Presedintele vine cu un nou atac la adresa Guvernului si sustine ca PSD are cea mai proasta guvernare de dupa Revolutie. Iohannis sustine. continuă pe Antena3

Rares Bogdan: Klaus Iohannis este primul presedinte al Romaniei care refuza ministrii PSD pe motiv de incompatibilitate sau de incompetenta (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL de la alegerile europarlamentare, a decalarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca presedintele Klaus Iohannis este primul sef al statului.

Presedintele Klaus Iohannis, noi atacuri la adresa PSD: Pentru PSD e mult mai bine sa-i fie bine lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii, miercuri, la Palatul Cotroceni. Seful statului a lansat noi atacuri la adresa PSD. Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput declaratia de la Palatul Cotroceni cu o serie de atacuri la adresa PSD. A amintit, din nou, de incercarile social-democratilor de a modifica legile justitiei dupa bunul plac. Seful statului crede [] .

Reactia PSD la refuzul lui Klaus Iohannis: Presedintele Iohannis mai uita sau ignora si faptul ca PSD si-a exprimat public sprijinul fata de referendum

Partidul Social Demorat a reactionatin ceea ce priveste refuzul presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca refuza propunerile de remaniere facute de Viorica Dancila: Eugen Nic.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: Zero autostrazi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizari, nimic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: E mai important sa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat romanilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Prima reactie a PSD, dupa atacurile lui Klaus Iohannis: Noua securitate i-a facut un nou punctaj. Ministrii au fost refuzati ilegal

Codrin Stefanescu reactioneaza dur dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca a transmis PSD-ului in scris motivele pentru care a respins cele trei propuneri de ministri, Eugen Nicolicea, Oana Florea si Liviu.

Zile decisive in razboiul PSD-Klaus Iohannis. Ce va face premierul Dancila

Zile decisive in razboiul PSD-Klaus Iohannis. Premierul Viorica Dancila asteapta saptamana viitoare sa afle de ce Presedintele a respins propunerile de ministri. Premierul a anuntat ca il va suna pe.

Viorica Dancila, apel la Presedinte: ii solicit lui Klaus Iohannis sa dea motivarea pentru refuzul celor trei ministri

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca a incercat sa obtina un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis in privinta motivelor care au stat la baza respingerii propunerilor de ministri la.

Klaus Iohannis, scut pentru George Maior

Klaus Iohannis il protejeaza in continuare pe George Maior, desi ministerul de Externe i-a cerut retragerea acestuia din functia de ambasador in Statele Unite. A trecut o saptamana de la solicitare,.

[P] Klaus Iohannis: Pe 26 mai, mergem la vot sa aratam lumii ca suntem un neam de oameni cinstiti, nu de hoti!

Capitala Moldovei, Iasi, a devenit punctul zero al campaniei prezidentiale pentru referendumul pentru justitie ce va avea loc pe 26 mai. Sambata,11 mai, la finalul mitingului PNL de la Iasi, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a tinut primul discurs in care a explicat oamenilor miza referendumului si pledat pentru participarea la vot. A fost un discurs primit cu caldura de peste 10. 000 de moldoveni. Campania pentru referendumul initiat de presedinte, puternic sprijinita de PNL, a pornit cu dreptul, cu un larg suport popular, pentru o Romanie normala, o Romanie corecta, o Romanie a oamenilor cinstiti!.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )