Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis, scut pentru George Maior

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, scut pentru George Maior

Klaus Iohannis il protejeaza in continuare pe George Maior, desi ministerul de Externe i-a cerut retragerea acestuia din functia de ambasador in Statele Unite. A trecut o saptamana de la solicitare,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, replica pentru cei din PSD: Aud ca vorbesc prostii despre Summit. Nu au inteles nimic si nu i-a invitat nimeni

Presedintele Klaus Iohannisparticipa la Forumul Educatiei 2019, organizat la Iasi. Forumul Educatiei 2019 este o dezbatere pe marginea proiectului Romania Educata. Nu e niciun secret ca peste.

Liviu Dragnea, despre George Maior: Daca Iohannis s-a hotarat sa se supere pe el, inseamna ca-l va rechema

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, ar putea fi rechemat in Romania, daca presedintele Klaus Iohannis s-a suparat pe el. Daca Iohannis s-a hota.

[P] Klaus Iohannis: Pe 26 mai, mergem la vot sa aratam lumii ca suntem un neam de oameni cinstiti, nu de hoti!

Capitala Moldovei, Iasi, a devenit punctul zero al campaniei prezidentiale pentru referendumul pentru justitie ce va avea loc pe 26 mai. Sambata,11 mai, la finalul mitingului PNL de la Iasi, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a tinut primul discurs in care a explicat oamenilor miza referendumului si pledat pentru participarea la vot. A fost un discurs primit cu caldura de peste 10. 000 de moldoveni. Campania pentru referendumul initiat de presedinte, puternic sprijinita de PNL, a pornit cu dreptul, cu un larg suport popular, pentru o Romanie normala, o Romanie corecta, o Romanie a oamenilor cinstiti!.

LIVETEXT VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi / Turcan: Votul la referendum va fi o motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila-Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului participa la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi: Unii sunt putin condamnati penal si s-au cocotat in functii / Mergeti la vot sa aratam ca nu suntem un neam de hoti!

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului a participat la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

Klaus Iohannis le intoarce spatele liberalilor. Presedintele, absent la reuniunea PNL

Klaus Iohannis le intoarce spatele liberalilor. Presedintele nu va fi prezent la evenimentul de prezentare a programului politic al PNL pentru alegerile europarlamentare. Seful statului a plecat la.

Klaus Iohannis, la Iasi: Daca pierdem independenta justitiei, atunci pierdem si sansa pentru autostrazi, pentru spitale, sansa de a avea scoli bune pentru copiii nostri. Asa nu se poate! (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la mitingul PNL de la Iasi. Seful statului si-a inceput discursul sustinut in fata multimii cu o ironie la adresa PSD, in conditiile in care si.

Klaus Iohannis: Din cauza PSD-ului nu suntem astazi in Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Iasi, ca din cauza PSD-ului nu suntem astazi in Schengen, pentru ca in 2016 eram foarte aproape de aderare, dar alegerile au fost castigate de PSD, care a inceput sa faca praf justitia.

Klaus Iohannis: Avem infractori in fruntea statului/PSD-istii trebuie sa primeasca raspuns dupa doi ani de rateuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Iasi, ca sunt infractori in fruntea statului care vor sa schimbe justitia pentru ei, el adaugand ca PSD executa de doi ani si jumatate aceste marlanii si atacuri la adresa justitiei, iar.

Iohannis, mesaj pentru partenerii internationali: Voi face tot ce sta in puterea mea pentru a promova internationalizarea educatiei ca punte intre societatile noastre

Voi face tot ce sta in puterea mea pentru a promova internationalizarea educatiei ca punte intre societati, a transmis Klaus Iohannis, cu ocazia celei de-a VII-a Conferinte a Rectorilor si a Forumului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )