Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis reintoarce in Parlament o LEGE initiata de Liviu Dragnea privind repatrierea rezervei de aur a Romaniei

B1 B1,
Klaus Iohannis reintoarce in Parlament o LEGE initiata de Liviu Dragnea privind repatrierea rezervei de aur a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannisa trimis miercuri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea art. 30 din Legea nr. 3122004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei. Este vorba desprenb. continuă pe B1

Legea care prevede repatrierea aurului, trimisa de Klaus Iohannis inapoi in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la reexaminare legea initiata de fostul presedintel al PSD, Liviu Dragnea si de senatorul Serban Nicolae care prevede repatrierea rezervei de aur depozitata in strainatate. Legea este de natura sa afecteze atributiile legale ale BNR si ar putea duce la cresterea costurilor de fiantare, se arata in cererea de reexaminare.

Klaus Iohannis nu a promulgat legea lui Dragnea privind repatrierea aurului BNR si a trimis-o spre reexaminare Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis spre reexaminarea legea lui Dragnea privind repatrierea aurului Bancii Nationale a Romaniei. Proiectul de lege care prevedea ca Banca Nationala a Romaniei sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate a fost adoptata de Camera Deputatilor in 24 aprilie.

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

Legea repatrierii aurului a fost retrimisa in Parlament de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decis sa trimita spre reexaminare Parlamentului proiectul de lege, ini.

KLAUS IOHANNIS: Solutia mi s-a parut Orban si l-am desemnat

ACTUALIZARE - intrebat daca l-ar mai numi pe Dacian Ciolos premier, actualul presedinte declara ca atunci i s-a parut o solutie si ca acum solutia i s-a parut a fi Ludovic Orban. ---- *ACTUALIZARE - intrebat despre Exxon, Klaus Iohannis sustine ca fiind vorba despre o lege, s-a discutat in Parlament si s-a ajuns la o forma care nu a satisfacut nici o parte, nici investitorii, nici finantele publice. ----- *ACTUALIZARE - Despre OUG 114, Klaus Iohannis sustine ca a fost o modalitate prin care PSD sa obtina mai multi bani. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Raspunsul Vioricai Dancila la intrebarea daca Liviu Dragnea a fost un politician toxic pentru Romania

Din cele doua dezbateri de marti seara nu a lipsit subiectul Liviu Dragnea. in timp ce Klaus Iohannis a trebuit saexplice apropierea de fostul lider PSD inanii trecuti, atunci cand o cerea interesul.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta tema.

KLAUS IOHANNIS: Este extraordinar de bine ca ati mers la vot

ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: Romanii stiu ce am facut, cum am facut

ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

A fost Liviu Dragnea un om bun sau rau pentru Romania. Ce crede Viorica Dancila: Ne asumam

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, a fost intrebata de jurnalistii prezenti la Palatul Parlamentului daca Liviu Dragnea a fost un om bun sau rau pentru Romania. Totusi, fostul premier.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )