Libnet.ro
UNICEF

19:15

ANALIZA Ce metode de lupta foloseste presedintele Klaus Iohannis in confruntarea cu majoritatea PSD-ALDE

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Ce metode de lupta foloseste presedintele Klaus Iohannis in confruntarea cu majoritatea PSD-ALDE

In ultima perioada, disputele dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii actualei guvernari, care au ca principali reprezentanti pe Liviu Dragnea, Viorica Dancila, Calin Popescu-Tariceanu si Tudorel Toader s-au accentuat. continuă pe Adevărul

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a cerut DEMISIA in fata

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. intr-o declaratie data jurnalistilor, Liviu Dragnea a.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a mai cerut DEMISIA

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. Dupa ce un jurnalist a intrebat-o pe Viorica Dancila cum.

Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul ambasadei din Israel: Presedintele nu respinge o posibila mutare, ci doar critica lipsa unei consultari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul memorandumului privind mutarea ambasaderi Romaniei din Israel la Ierusalim. intr-o declaratie de presa de la Sofia unde participa la summit al Uniunii Eu.

Liviu Dragnea, nou atac la Klaus Iohannis: Presedintele este un fel de moralist

Liviu Dragnea continua razboiul declaratiilor cu presedintele Klaus Iohannis numindu-l pe acesta un lup moralist care critica, dar nu contribuie pentru imbunatatirea politicilor. in contextul in cre pres.

Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni pentru consultari. Invitatie adresata de catre Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, Prim-ministrului Romaniei,.

Klaus Iohannis, mutare importanta in scandalul dintre Palate: Unul dintre cei mai importanti consilieri, trimis la Washington

La putin timp dupa discutia de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, a fost anuntata public vizita consilierului prezidential pentru politica externa Bogdan.

Klaus Iohannis: Sunt persoane in Romania care incearca sa induca ideea ca trebuie sa alegem intre SUA si UE

Presedintele Klaus Iohannis a taxat din nou, de la Sofia, intr-o discutie cu jurnalistii, atitudinea Guvernului Dancila in legatura cu mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim. De asemenea, acesta a afirmat ca sunt unii care vor sa induca ideea ca.

Klaus Iohannis: Avem nerealizari majore la capitolul fonduri europene

Fondurile europene, o problema majora pentru Romania, a spus-o de la Sofia presedintele Klaus Iohannis, care a anuntat ca pregateste chiar o declaratie de presa in acest sens. Declaratia vine in contextul.

Klaus Iohannis, replica pentru Dragnea: Eu nu imi permit sa amenint. Cineva se uita prea des la filme cu mafioti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a oferit replica lui Liviu Dragnea dupa ce liderul PSD l-a acuzat ca a amenintat-o pe Viorica Dancila cand i-a spus ar face bine sa faca ce i se spune. Seful statului a afirmat.

Klaus Iohannis, replica pentru Dragnea: Eu nu imi permit sa amenint. Cineva se uita prea des la FILME CU MAFIOTI! Ce spune despre demisia lui Dancila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a oferit replica lui Liviu Dragnea dupa ce liderul PSD l-a acuzat ca a amenintat-o pe Viorica Dancila cand i-a spus ar face bine sa faca ce i se spune. Seful statului a afirmat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )