Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, la reuniunea informala a Consiliului European

B1 B1,
Klaus Iohannis, la reuniunea informala a Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa la summitul Partidului Popular European PPE), precum si la reuniunea informala a Consiliului European, ce va avea loc marti, la Bruxelles, informeaza Agerpres. Potrivit. continuă pe B1

ASTAZI, IN BRUXELLES: Iohannis, la reuniunea informala a Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa, atazi, la Bruxelles, la summitul Partidului Popular European si la reuniunea informala a Consiliului European.

Klaus Iohannis participa la reuniunea informala a Consiliului European si la summitul PPE de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa marti, la Bruxelles, la summitul Partidului Popular European si la reuniunea informala a Consiliului European. Potrivit agendei oficiale, seful statului va participa de la.

Ce a aparut in urma cu putin timp pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 si REFERENDUM 2019. Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la scandalul cozilor la vot din tara si din diaspora. Dragi romani, oriunde ati vota, in orice oras al lumii sau.

Europarlamentare 2019: Klaus Iohannis: Este o zi importanta; haideti la vot!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca ziua de 26 mai este una importanta si i-a indemnat pe romani sa mearga la vot. Este o zi importanta si asta nu v-o spun numai dumneavoastra, jurnalistilor, ci tuturor romanilor: Haideti la vot!, le-a.

KLAUS IOHANNIS: Participarea la vot, senzationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in aceasta seara, ca participarea la alegerile pentru Parlamentul European si la referendum a fost senzationala.

Presedintele Klaus Iohannis deschide prima zi de Bookfest prin lansarea cartii EU.RO Un dialog deschis despre Europa

Carti noi semnate de presedintele Klaus Iohannis si de scriitorii Dan C. Mihailescu, Lucian Boia, Vintila Mihailescu, Horia-Roman Patapievici, Mircea Cartarescu, Gabriel Liiceanu, Adrian Cioroianu vor fi lansate la Salonul de Carte Bookfest, desfasurat de maine pana duminica la Romexpo.

Presedintele Klaus Iohannis a votat: Romani, veniti la vot, chiar merita sa votati / Astazi puteti sa incepeti sa schimbati Romania. Puterea politica este la voi- UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a mers sa voteze, duminica, in Capitala, la sectia de la Liceul Jean Monnet, si le-a transmis romanilor ca este o zi importanta.

Declaratii Klaus Iohannis: mesajul presedintelui dupa mobilizarea de la europarlamentare si referendum

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni, la ora 12:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele a vorbit despre rezultatul alegerilor europarlamentare si despre referendumul pe justitie. Seful statului sustine ca mobilizarea romanilor a fost una exemplara. A criticat, insa, autoritatile pentru modul in care au organizat alegerile din diaspora. Acolo, oamenii au stat ore [] .

Klaus Iohannis: PNL si USR-PLUS pot pune baza unei alternative la actuala guvernare esuata a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa precizeze, luni, ca in urma rezultatului la alegerile europarlamentare PNL si USR-PLUS pot pune bazele unei colaborari pentru o alternativa la guvernare, subliniind ca PSD a primit un vot de blam.

Klaus Iohannis: Mobilizarea romanilor a fost impresionanta. PNL este pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania. PSD a primit cea mai aspra sanctiune pentru modul dezastruos in care guverneaza(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca prin votul dat de romani la referendum, acestia au dat o lectie populismului, demagogiei si discursului antieuropean. intr-o declaratie sustinuta la Palatul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )