Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis: Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex pentru prevenirea tragediilor din Marea Mediterana

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex pentru prevenirea tragediilor din Marea Mediterana

Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex, agentia Uniunii Europene pentru securitate si frontiere externe, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a participat la summitul european extraordinar convocat dupa suita de tragedii din Marea Mediterana, in care si-au pierdut viata mii de imigranti africani. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Nu este oportuna scoaterea procurorilor din categoria magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Nu este oportuna scoaterea procurorilor din categoria magistratilor. Iohannis a dat acest raspuns la intrebarea unui ziarist care a mentionat o declaratie de astazi a premierului Ponta.

Scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis. Cerere pentru declasificarea unor acte legate de Omar Hayssam

Avocatul lui Mustafa Tartousi i-a trimis o scrisoare deschisa actualului presedinte Klaus Iohannis. in scrisoare, Ionel Hasotti solicita declasificarea unor acte legate de Omar Hayssam. Mustafa Tartousi este un om.

Ce spune Klaus Iohannis despre legea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa consultarile cu partidele parlamentare, despre initiativa privind pensiile speciale ale parlamentarilor, ca ar trebui sa ne punem intrebarea daca pensiile speciale ca si forma ar trebui sa existe, precizand ca subiectul trebuie clarificat de legislativ, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis, inaintea plecarii la reuniunea Consiliului European pe tema crizei migratiei: Romania sprijina strategia de aparare a UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi pe aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii la a reuniunea extraordinara a Consiliului European pe tema crizei migratiei ca Romania sustine strategia de aparare a.

Presedintele Klaus Iohannis participa joi la Summit-ul extraordinar convocat la Bruxelles pe tema imigratiei

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa, joi, la Bruxelles, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, convocat, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bruxelles, dupa o serie.

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis a demisionat

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis a demisionat. intr-un comunicat, Tatiana Niculescu Bran a anuntat ca decizia a fost una de comun acord cu presedintele si vine ca urmare a faptului ca de la.

Ziua Internationala a Cartii: Klaus Iohannis dezvaluie pe Facebook care este citatul sau preferat

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj contul sau de Facebook, cu ocazia Zilei Internationale a Cartii. Seful statului ii incurajeaza pe romani sa posteze citatul preferat. Cu totii am fost.

Hocus-pocus cu problema maghiara. Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje pentru congresul UDMR: pe unul l-a sters de pe pagina Administratiei Prezidentiale, pe altul l-a citit un consilier la Cluj. Care este diferenta dintre ele?

Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje radical diferite pentru congresul UDMR din 17 aprilie desfasurat la Cluj, la care au participat liderii tuturor partidelor mari cu declaratii de curtoazie la adresa Uniunii. In primul mesaj, presedintele Iohannis admitea ca minoritatea maghiara se confrunta cu o multe chestiuni ramase nerezolvate, cu subiecte sensibile, cum ar fi autonomia, si vorbea despre extinderea drepturilor minoritatilor. Acest mesaj a aparut vineri pentru scurt timp pe pagina Administratiei Prezidentiale, dar a fost sters, dupa cum au descoperit jurnalistii de la Transindex. ro. Mesajul cu care consilierul prezidential, Laurentiu Mihai Stefan, a ajuns vineri la Cluj este mult mai scurt si nu mai face nici o referire la problemele maghiarilor, nici la autonomie.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Consiliul National al Rectorilor si cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit astazi, la Palatul Cotroceni, pe reprezentantii Consiliului National al Rectorilor, iar la intalnire a participat si ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, anunta administratia prezidentiala. Amintim ca Sorin Cimpeanu a fost presedinte al CNR pana cand a devenit ministru si, la fel ca multi dintre rectorii prezenti astazi la Cotroceni langa Klaus Iohannis, l-a sustinut public pe Victor Ponta in alegerile prezidentiale. De asemenea, Consiliul National al Rectorilor a salutat ordonanta de urgenta din vara trecuta, prin care Guvernul Ponta a decapitat legea educatiei. In prezent, Consiliul National al Rectorilor este condus de un rector interimar.

Tatiana Niculescu Bran si-a dat demisia din functia de purtator de cuvant al lui Klaus Iohannis: Colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o

Tatiana Niculescu Bran si-a dat demisia marti din functia de purtator de cuvant al lui Klaus Iohannis, potrivit unei declaratii publicate pe site-ul oficial al Administratiei Prezidentiale. Decizia mea a fost motivata de constatarea ca in perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o, a scris Tatiana Niculescu Bran in declaratia citata. Fosta jurnalista, actuala scriitoare, a anuntat in 8 decembrie ca a acceptat propunerea lui Klaus Iohannis de a fi purtatoarea sa de cuvant. Este a doua plecare importanta din echipa presedintelui Iohannis, dupa cea a consilierului pe securitate George Scutaru, acum urmarit penal de DNA intr-un dosar de coruptie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )