Libnet.ro
UNICEF

13:45

KLAUS IOHANNIS: Romania a inchis 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Romania a inchis 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, ieri, ca tara noastra a inchis aproape 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE, punctand ca acest lucru se datoreaza echipelor tehnice. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Din cauza PSD Romania nu s-a dezvoltat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, ca a doua zi dupa votul la referendum si la europarlamentare, spatiul politic romanesc s-a schimbat si ca romanii au votat contra acelui atac nemernic, PSD-ist, asupra Justitiei.

Opozitia semneaza acordul politic propus de Klaus Iohannis

La Palatul Cotroceni este programata, astazi, ceremonia publica de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Roma-niei, propus de presedintele Klaus Iohannis, dupa alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai. La eveniment vor participa presedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele USR, Dan Barna, presedintele PRO Romania, Victor Ponta si presedintele PMP, Eugen Tomac.

Klaus Iohannis a semnat pactul cu opozitia. PSD a ramas doar cu aparenta schimbarii

Klaus Iohannis a semnat, joi, 13 iunie, Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. La ceremonia de la Palatul Cotroceni au venit partidele din opozitie, iar seful statului nu a ratat ocazia sa mai trimita niste sageti la adresa PSD, despre care a spus ca a ramas doar cu aparenta schimbarii. Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis a implinit 60 ani. Unde a petrecut ziua sotia sa, Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a fost prezenta la Sarbatoarea Crinului de la Biserica Catolica Sfantul Anton de Padova din Constanta. Astazi este chiar ziua de nastere a sefului de stat.

KLAUS IOHANNIS: Solicit Guvernului sa ia masuri de consolidare a finantelor publice

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, Guvernului sa ia masuri de consolidare rapida a finantelor publice si a colectarii veniturilor bugetare si a afirmat ca, in economie, masurile gresite sau falsele prioritati lasa urme adanci pentru mai multi ani. Iohannis a vorbit despre sutele de modificari fiscale, facute peste noapte care au bulversat societatea si mediul de afaceri.

KLAUS IOHANNIS: Grupul de lucru la Administratia Prezidentiala privind votul in diaspora - infiintat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca grupul de lucru care elaboreaza propuneri pentru imbunatatirea cadrului organizatoric si legislativ pentru votul in diaspora a fost infiintat la nivelul Administratiei Prezidentiale si ca saptamana aceasta va finaliza un document pe aceasta tema, care va fi transmis autoritatilor responsabile.

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi 60 de ani

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi 60 de ani.

Klaus Iohannis: PSD a daunat foarte mult Romaniei

Klaus Iohannis face declaratii la Palatul Cotroceni. Romanii vor sti cum sa voteze, dar e nevoie sa se schimbe Constitutia si legislatia aferenta. Trebuie schimbate procedurile, trebuie.

Klaus Iohannis: PSD a daunat foarte mult Romaniei. Romanii au votat impotriva atacului nemernic al PSD impotriva justitiei

Klaus Iohannis face declaratii la Palatul Cotroceni. Romanii vor sti cum sa voteze, dar e nevoie sa se schimbe Constitutia si legislatia aferenta. Trebuie schimbate procedurile, trebuie.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a lui Cristian Deliorga din postul de judecator la Curtea de Apel Constanta

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de eliberare a lui Cristian Deliorga din postul de judecator la Curtea de Apel Constanta, prin pensionare, Deliorga a fost numit de Senat la Curtea Constitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )