Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis: Romania va sprijini o eventuala majorare modica a contributiei nationale la bugetul UE

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Romania va sprijini o eventuala majorare modica a contributiei nationale la bugetul UE

Romania va sprijini o eventuala majorare modica a contributiei nationale la bugetul UE, astfel incat sa fie mentinute alocari adecvate pentru politicile UE, in special pentru politica de coeziune si politica agricola comuna, a afirmat presedintele Klaus Iohannis vineri, la Bruxelles, unde a participat la reuniunea informala a Consiliului European. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA: Doar presedintele poate sa decida acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca doar seful statului poate sa decida in privinta revocarii sefei DNA, dupa ce in presa au aparut speculatii ca, potrivit legii, seful statului ar fi obligat sa semneze cererea ministrului justitiei, Tudorel Toader. Daca legea spune ca presedintele revoca, atunci este o chestiune de oportunitate politica daca revoca sau nu revoca si doar presedintele poate sa decida acest lucru, a declarat presedintele Iohannis.

Klaus Iohannis, despre cererea de revocare a sefei DNA: O sustin pe doamna Kovesi. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nici el nu a vazut raportul prin care ministrul Justitiei cere revocarea sefei DNA. O sustin pe doamna Kovesi, sustin activitatea DNA. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia, a spus vineri Iohannis. Mai mult, seful statului l-a criticat pe ministrul Justitiei, subliniind ca demersul acestuia nu va duce la imbunatatirea situatiei Romaniei.

Fost presedinte al Curtii Constitutionale: Klaus Iohannis are toate parghiile legate sa respinga cererea de revocare a lui Kovesi (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1TV ca presedintele Klaus Iohannis are prin lege toate parghiile legale pentru a respinge.

Klaus Iohannis: Cererea de revocare a lui Kovesi va afecta imaginea Romaniei in Europa (VIDEO)

Actiunile din tara din domeniul justitiei, mai concret cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, va afecta imaginea Romaniei la Bruxelles. O spune chiar presedintele Klaus Iohannis intr-un interviu.

Klaus Iohannis, declaratie de ultima ora despre raportul lui Tudorel Toader cu privire la revocarea lui Kovesi. Mesajul Presedintelui

Klaus Iohannis participa, vineri,la reuniunea informala a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles. Presedintele a tinut o declaratie de presa in care a vorbit si despre decizia lui Tudorel.

Klaus Iohannis: NU exista motive temeinice pentru REVOCAREA lui KOVESI. Nu mi-a placut prestatia lui Tudorel Toader (VIDEO)

Klaus Iohannis a avut o prima reactie de la Bruxelles privind cererea de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Presedintele a criticat prestatia publica a ministrului Tudorel Toader din momentul.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind inzestrarea Armatei cu sisteme de lansatoare multiple de rachete

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii pentru realizarea Capabilitatii de sprijin de foc indirect aferenta programului de inzestrare Sistem Lansator Multiplu de.

Ce face presedintele Klaus Iohannis vineri, la o zi dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri la reuniunea informala a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, a anuntat Administratia Prezidentiala. Pe agenda dezbaterilor reuniunii se vor.

Ce a aparut pe pagina presedintelui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Klaus Iohannis il critica, joi seara, intr-o postare pe Facebook, pe Tudorel Toader. Seful statului catalogheaza prezentarea raportului ministrului justitiei ca fiind una lipsita de claritate. Presedintele.

Ce a aparut pe pagina presedintelui Klaus Iohannis joi seara

Klaus Iohannis il critica, joi seara, intr-o postare pe Facebook, pe Tudorel Toader. Seful statului catalogheaza prezentarea raportului ministrului justitiei ca fiind una lipsita de claritate. Presedintele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )