Libnet.ro
UNICEF

11:15

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind inzestrarea Armatei cu sisteme de lansatoare multiple de rachete

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind inzestrarea Armatei cu sisteme de lansatoare multiple de rachete

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii pentru realizarea Capabilitatii de sprijin de foc indirect aferenta programului de inzestrare Sistem Lansator Multiplu de. continuă pe Antena3

Legea privind inzestrarea Armatei cu sisteme de lansatoare multiple de rachete, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii pentru realizarea .

Ce face presedintele Klaus Iohannis vineri, la o zi dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri la reuniunea informala a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, a anuntat Administratia Prezidentiala. Pe agenda dezbaterilor reuniunii se vor.

Presedintele Iohannis a promulgat legea pentru cumpararea rachetelor HIMARS

Legea pentru realizarea Capabilitatii de sprijin de foc indirect aferenta programului de inzestrare Sistem Lansator Multiplu de Rachete cu bataie mare HIMARS High Mobility Artillery Rocket Systems) a fost promulgata de presedinteleKlaus Iohannis.

Decizie de ULTIM MOMENT. Parlamentul a votat proiectul privind inzestrarea Armatei cu sisteme de LANSATOARE multiple de RACHETA

Camera Deputatilor a aprobat, miercuri, proiectul de lege pentru realizarea Capabilitatii de sprijin de foc indirect aferenta programului de inzestrare Sistem Lansator Multiplu de Rachete cu bataie.

Luju.ro: Presedintele Klaus Iohannis nu poate refuza revocarea Codrutei Kovesi

Revocarea Codrutei Kovesi este ireversibila, iar pentru a deveni realitate mai trebuie parcursa doar etapa avizului Sectiei de procuror a CSM, care este unul consultativ, fara nicio valoare, scrie.

Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA: Doar presedintele poate sa decida acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca doar seful statului poate sa decida in privinta revocarii sefei DNA, dupa ce in presa au aparut speculatii ca, potrivit legii, seful statului ar fi obligat sa semneze cererea ministrului justitiei, Tudorel Toader. Daca legea spune ca presedintele revoca, atunci este o chestiune de oportunitate politica daca revoca sau nu revoca si doar presedintele poate sa decida acest lucru, a declarat presedintele Iohannis.

Klaus Iohannis a invitat membrii CSM la Palatul Cotroceni pentru intalnirea decisiva cu Tudorel Toader

Mutare surpriza facuta de presedintele Klaus Iohannis inainte de intalnirea pe care o are programata la ora 15:00 cu Tudorel Toader, privind raportul pe care il va prezenta joi ministrul Justitiei si in care.

Un nou razboi ruso-ucrainean la orizont. Presedintele Porosenko a semnat legea privind reintegrarea regiunii Donbas

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a semnat marti o lege care permite utilizarea fortei militare impotriva Rusiei. Liderul de la Kiev si-a pus semnatuira pe legea privind reintegrarea regiunii Donbas. Seful statului ucrainena a subliniat ca documentul este unul cadru si cere o completare legislativa ulterioara.

Klaus Iohannis, despre cererea de revocare a sefei DNA: O sustin pe doamna Kovesi. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nici el nu a vazut raportul prin care ministrul Justitiei cere revocarea sefei DNA. O sustin pe doamna Kovesi, sustin activitatea DNA. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia, a spus vineri Iohannis. Mai mult, seful statului l-a criticat pe ministrul Justitiei, subliniind ca demersul acestuia nu va duce la imbunatatirea situatiei Romaniei.

Klaus Iohannis: Romania va sprijini o eventuala majorare modica a contributiei nationale la bugetul UE

Romania va sprijini o eventuala majorare modica a contributiei nationale la bugetul UE, astfel incat sa fie mentinute alocari adecvate pentru politicile UE, in special pentru politica de coeziune si politica agricola comuna, a afirmat presedintele Klaus Iohannis vineri, la Bruxelles, unde a participat la reuniunea informala a Consiliului European.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )