Libnet.ro
UNICEF

22:46

Klaus Iohannis s-a intalnit cu David Cameron la Bruxelles. Ce au discutat

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis s-a intalnit cu David Cameron la Bruxelles. Ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu premierul britanic David Cameron, cei doi lideri discutand despre libertatea de miscare din interiorul UE. Totdata, seful statului a apreciat ca Marea Britanie nu trebuie sa iasa din UE. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis s-a intalnit la Bruxelles cu premierul britanic David Cameron (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu premierul Marii Britanii David Cameron la Bruxelles, intrevederea dintre cei doi avand loc in cadrul demersurilor pe care premierul britanic le-a demarat in vederea.

FOTO. Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu premierul britanic David Cameron, la summitul CELAC - UE, de la Bruxelles.

UPDATE Klaus Iohannis s-a intalnit la Bruxelles cu premierul britanic David Cameron: Preocuparea lui Cameron, ca sunt foarte multe persoane care solicita beneficii sociale

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu premierul britanic David Cameron. Seful statului participa, miercuri si joi, la Bruxelles, la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino - Americane si Caraibiene UE-CELAC). Klaus Iohannis a declarat joi ca a sustinut, la summitul UE-CELAC de la Bruxelles, necesitatea de schimbare a mecanismelor de cooperare interregionala pentru a mentine eficienta conlucrarea intre Europa si America Latina.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul britanic David Cameron, la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere, joi, cu premierul britanic David Cameron, la Bruxelles, unde are loc summitul UE-CELAC. in marja summitului UE-CELAC, desfasurat la Bruxelles, premierul David.

David Cameron catre Klaus Iohannis: Consilierul Leonard Orban e ruda cu premierul ungar Viktor Orban? Niciodata nu ai de unde sa stii

Dialog colocvial, plin de umor, intre presedintele Klaus Iohannis si premierul britanic, David Cameron, la summit-ul UE - Comunitatea Statelor Americii Latine si din Caraibe. intalnirea dintre presedintele.

Klaus Iohannis: Doua declaratii comune au fost adoptate dupa summit. Eu am sustinut ca locul Marii Britanii este in UE (VIDEO)

Presedintele Kluas Iohannis a declart joi, dupa intalnirea pe care a avut-o cu premierul britanic David Cameron la Bruxelles, ca s-au adoptat doua declaratii dupa summit. Iohannis a mai spus ca, din punctul lui.

Klaus Iohannis participa la Summitul UE-CELAC, organizat la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, in perioada 10-11 iunie, la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene UE-CELAC), care are loc la Bruxelles, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Daily Mail: David Cameron va avea o intrevedere cu Klaus Iohannis la summitul UE-CELAC

Premierul David Cameron va avea la Bruxelles, in marja summitului UE-CELAC Comunitatea Statelor Americii Latine si din Caraibe), intrevederi cu mai multi lideri europeni, printre care si presedintele roman Klaus Iohannis, scrie miercuri publicatia britanica Daily Mail.

Klaus Iohannis se intalneste joi cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis va avea, in cursul zilei de joi, o intalnire cu premierul britanic David Cameron, informeaza ExpressStar. intrevederea dintre cei doi are loc in cadrul demersurilor pe care.

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis are o intalnire, joi, cu David Cameron, in cadrul demersurilor pe care premierul britanic le-a demarat in vederea obtinerii de sprijin pentru renegocierea termenilor apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )