Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul britanic David Cameron, la Bruxelles

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul britanic David Cameron, la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere, joi, cu premierul britanic David Cameron, la Bruxelles, unde are loc summitul UE-CELAC. in marja summitului UE-CELAC, desfasurat la Bruxelles, premierul David. continuă pe Antena3

FOTO. Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu premierul britanic David Cameron, la summitul CELAC - UE, de la Bruxelles.

Klaus Iohannis s-a intalnit la Bruxelles cu premierul britanic David Cameron (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu premierul Marii Britanii David Cameron la Bruxelles, intrevederea dintre cei doi avand loc in cadrul demersurilor pe care premierul britanic le-a demarat in vederea.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu David Cameron la Bruxelles. Ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu premierul britanic David Cameron, cei doi lideri discutand despre libertatea de miscare din interiorul UE. Totdata, seful statului a apreciat ca Marea Britanie nu trebuie sa iasa din UE.

Presedintele Klaus Iohannis, nervos pe jurnalisti inaintea plecarii la Bruxelles: Ati terminat? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene UE - CELAC), desfasurat la Bruxelles. La plecarea din tara, pe.

Presedintele Klaus Iohannis: Problema defrisarilor tine de securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca in cadrul sedintei CSAT a fost discutata problema defrisarilor ilegale de paduri, stabilindu-se in final ca aceasta reprezinta o problema de securitate.

UPDATE Klaus Iohannis s-a intalnit la Bruxelles cu premierul britanic David Cameron: Preocuparea lui Cameron, ca sunt foarte multe persoane care solicita beneficii sociale

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu premierul britanic David Cameron. Seful statului participa, miercuri si joi, la Bruxelles, la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino - Americane si Caraibiene UE-CELAC). Klaus Iohannis a declarat joi ca a sustinut, la summitul UE-CELAC de la Bruxelles, necesitatea de schimbare a mecanismelor de cooperare interregionala pentru a mentine eficienta conlucrarea intre Europa si America Latina.

VIDEO Iohannis: Daca si-ar fi convins colegii sa-i ridice imunitatea, nu l-as fi suspendat pe Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti dupa-amiaza, despre votul dat de Parlament in cazul premierului Victor Ponta, fata de care DNA a solicitat inceperea urmaririi penale. Iohannis a criticat pozitia parlamentarilor, dar si pe cea a premierului care, potrivit presedintelui, a ales cea mai proasta varianta de a se apara.

Klaus Iohannis se intalneste joi cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis va avea, in cursul zilei de joi, o intalnire cu premierul britanic David Cameron, informeaza ExpressStar. intrevederea dintre cei doi are loc in cadrul demersurilor pe care.

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis are o intalnire, joi, cu David Cameron, in cadrul demersurilor pe care premierul britanic le-a demarat in vederea obtinerii de sprijin pentru renegocierea termenilor apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca, joi, cu David Cameron, in cadrul demersurilor pe care premierul britanic le-a demarat in vederea obtinerii de sprijin pentru renegocierea termenilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )