Libnet.ro
UNICEF

16:31

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

B1 B1,
Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis trimite inapoi in Parlament legea care dubleaza alocatiile copiilor. in prezent este in vigoare o majorare a alocatiilor cu 20%. Legea a fost atacata si la CCR, insa cererea a fost. continuă pe B1

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care permite ca arhitectul sef sa fie numit din randul persoanelor fara studii de arhitectura sau urbanism

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, pentru reexaminare Legea care extinde sfera conditiilor de studii necesare pentru a putea ocupa functia de arhitect-sef la nivelul municipiilor resedinta.

Klaus Iohannis, lovitura dura pentru romani. Ce masuri vor fi obligati sa respecte pana la aparitia vaccinului: Este singura solutie

Klaus Iohannis a venit marti cu vesti bune si mai putin bune pentru romani. Presedintele Romaniei a anuntat ca vaccinul anti-COVID-19 va ajunge in Romania mai repede decat ne-am fi asteptat, dar cu toate acestea mai sunt cateva etape de urmat. Pana atunci, romanii vor fi nevoiti sa se supuna unor reguli stricte de preventie .

Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor. Klaus Iohannis a luat decizia

Presedintele Klaus Iohannis a trimis azi Parlamentului pentru reexaminare legea prin care este respinsa ordonanta de urgenta a Guvernului in ce priveste cresterea etapizata a alocatiei pentru copii: Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor in fata unei iminente intrari in vigoare a unui act normativ fara stabilirea unor surse de finantare certe si in .

Iohannis retrimite in Parlament legea care permite dublarea alocatiilor pentru copii

Legea care permitea dublarea alocatiilor pentru copii a fost trimisa, vineri, de presedintele Klaus Iohannis in Parlament pentru reexaminare. Este vorba despre actul normativ prin care se respingea ordonanta de urgenta a guvernului care prevede o majorare esalonata a alocatiilor.

Iohannis retrimite in Parlament legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, pentru reexaminare, legea prin care este respinsa ordonanta de urgenta a Guvernului privind cresterea etapizata a alocatiei pentru copii. Seful statului precizeaza ca o cheltuiala bugetara semnificativa pune in pericol nu doar buna functionare a intregului sistem de protectie sociala a copiilor, ci chiar capacitatea statului roman si a Guvernului de a-si indeplini rolul si atributiile.

Klaus Iohannis a sesizat CCR asupra legii privind suplimentele alimentare

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutionala in legatura ca u legea privind suplimentele alimentare, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza, in obiectia de neconstitutionalitate ca modul de adoptare incalca Legea fundamentale si anume competenta primei Camere sesizate .

Legea care prevede TVA de 5% pentru locuintele pana in 140.000 de euro, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica plafonul pentru aplicarea cotei reduse de TVA de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 de metri patrati, transmite Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Crearea unui consens pentru o Romanie digitala, inceputul unui drum catre o Romanie normala

Romania lucreaza intens la definitivarea unui Plan national de redresare si rezilienta, cu reforme si investitii care sa intareasca potentialul de crestere economica si sa sprijine in mod adecvat tranzitia verde si cea digitala, a afirmat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis la evenimentul Go Tech World 2020.

KLAUS IOHANNIS: Lupta cu pandemia e si un test al solidaritatii pe care suntem obligati sa il trecem

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa intalnirea cu responsabili din sanatate pe tema pandemiei de COVID-19, ca, pana cand nu vom avea un vaccin eficient, nu exista o alta solutie decat impunerea unor noi masuri restrictive severe pentru a plafona curba infectarilor.

Klaus Iohannis, despre noi restrictii in Romania! Trebuie sa luam masuri pentru a reduce mobilitatea populatiei!

Klaus Iohannis a vorbit, joi, in debutul videoconferintei cu prefectii, despre masurile de restrictie deja intrate in vigoare in Romania si despre efectul acestora care, in opinia domniei sale, deja incep sa se vada.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )