Libnet.ro
UNICEF

11:15

Klaus Iohannis saluta reactia celor 12 state aliate cu privire la Legile Justitiei: Sper sa se auda si la PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis saluta reactia celor 12 state aliate cu privire la Legile Justitiei: Sper sa se auda si la PSD

Presedintele Klaus Iohannis a salutat joi comunicatul prin care 12 state aliate ale Romaniei fac apel la toate partile implicate in modificarea Codului de Procedura Penala si a Codului Penal sa evite schimbarile care ar slabi statul de drept sau. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis, dupa apelul celor 12 state: Au perfecta dreptate! Sper sa se auda si la PSD!

Belgia, Canada, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta,Germania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Suedia si Statelor Unite ale Americii au semnat impreuna un apel in care cer Romaniei sa ia in considerare.

12 state aliate Romaniei cer oprirea modificarilor la Codul Penal si Codul de Procedura Penala: Evitati schimbarile care ar slabi statul de drept

12 state aliate Romaniei au reactionat dur dupa modificarea legislatiei penale, facand un apel la partile implicate in modificarea Codului de Procedura Penala si a Codului Penal sa evite schimbarile care ar slabi statul de drept sau capacitatea.

MAE, reactie dupa apelul celor 12 state privind codurile penale

Ministerul Afacerilor Externe a luat nota de pozitia exprimata astazi de cele 12 state partenere cu privire la procesul de amendare a Codului penal si a Codului de procedura penala. Detalii AICI) MAE anunta.

Codrin Stefanescu da sfaturi ambasadorilor celor 12 state: Mai bine s-ar ingrijora de statul paralel din Romania

Belgia, Canada, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Suedia si Statelor Unite ale Americii au semnat impreuna un apel in care cer Romaniei sa ia in considerare.

Klaus Iohannis pleaca la Bruxelles pentru reuniunea Consiliului European

In timp ce liderii puterii asteapta decizia presedintelui privind revocarea lui Kovesi, Klaus Iohannis va fi prezent joi si vineri la Bruxelles unde va participa la reuniunea Consiliului.

Klaus Iohannis, la marsul Pedalam pentru Romania dedicat Centenarului Marii Uniri

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la marsul Pedalam pentru Romania dedicat Centenarului Marii Uniri. El va insoti coloana de biciclisti din Bucuresti pe o portiune de drum. Aproximativ 250 de biciclisti pleaca din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni la Alba Iulia, in cadrul celui mai mare mars pe bicicleta dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire.

LOVITURA pentru KLAUS IOHANNIS! Palatul Cotroceni asaltat de protestatari! Se cere DEMISIA presedintelui (VIDEO)

Cateva zeci de persoane au protestat marti la Palatul Cotroceni impotriva presedintelui Klaus Iohannis si a sefei DNA. Protestatarii scandeaza Jos Iohannis!, Demisia si Iohannis si cucuveau.

Raspunsul lui Klaus Iohannis la scrisoarea ambasadelor

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Pe agenda se afla teme care vizeaza politica europeana de aparare, subiecte economice referitoare la.

Klaus Iohannis se joaca cu nervii liderilor PSD: Una din legile justitiei, trimisa din nou la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis continua lupta cu liderii PSD privind refuzul de a promulga legile justitiei. Seful statului a trimis din nou la Curtea Constitutionala modificarile la Legea nr. 304/2004 privind.

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, pe a carui agenda se afla teme care vizeaza politica europeana de aparare, subiecte economice referitoare la ocupare, crestere economica, competitivitate, domeniul digital, inovare si comert, migratie, viitorul buget al Uniunii Europene post-2020, precum si aspecte privind relatiile externe ale Uniunii, relateaza News. ro. in plus, vor fi abordate si ultimele evolutii referitoare la procesul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeana, conform Administratiei Prezidentiale.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )