Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis: De saptamana viitoare vom avea un nou guvern. imi doresc foarte mult ca motiunea de cenzura sa treaca(VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: De saptamana viitoare vom avea un nou guvern. imi doresc foarte mult ca motiunea de cenzura sa treaca(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat increzator ca motiune de cenzura a opozitiei va trece, iar de saptamana viitoare Romania va avea un nou guvern. Referindu-se la faptul ca examenul de rezidentiat din. continuă pe B1

Iohannis spera sa avem un nou guvern de saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, despre importanta dezvoltarii sectorului ITC in Rom.

Premierul Dancila: inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre presedinte. Domnule Klaus Iohannis, cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a incalat din nou Constitutia fiindca arefuzat numirea ministrilor interimari. inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre.

Klaus Iohannis: Sper ca noul guvern va veni dupa saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca spera ca Romania sa aiba un nou guvern dupa saptamana viitoare. Prezent, miercuri, la evenimentul GoTech World, seful statului a subliniat faptul ca.

Iohannis: Un nou guvern sper ca va veni dupa saptamana viitoare. Presedintele acuza degringolada generata de PSD in economie -UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca spera ca, dupa saptamana viitoare, sa vina un nou guvern, facand astfel trimitere la votul asupra motiunii de cenzura care ar duce la demiterea Cabinetului Dancila. Seful statului a facut aceste afirmatii in contextul in care a vorbit despre dezvoltarea sectorului IT care ar trebui sa fie o prioritate zero a oricarui executiv.

Klaus Iohannis, atacuri in rafala la PSD. Presedintele spera sa avem un nou guvern dupa saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca sprijinirea sectorului digital trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Executiv, iar predictibilitatea - cuvantul de ordine al oricarei guvernari.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba Romania un nou guvern

Klaus Iohannis a afirmat, in cursul zilei de ieri, ca sectorul digital ar trebui sa nu fie considerat o prioritate pentru niciun Guvern. Ceea ce a atras atentia a fost faptul ca a dezvaluit cand ar putea Romania sa aiba alt guvern. Ce declaratii a facut presedintele tarii? Cand ar putea Romania sa aiba alt .

Iohannis refuza interimatul la Educatie si o trimite iar pe Dancila in Parlament: Premierul imi cere sa incalc legea. Avem nevoie urgent de un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa-l numeasca pe Nicolae Hurduc in functia de ministru interimar al Educatiei si o trimite, din nou, pe Viorica Dancila in Parlament, pentru un nou vot de incredere. Seful statului acuza Guvernul ca a amanat organizarea examenului de rezidentiat. in contextul in care foarte multi dintre absolventii programelor de medicina decid sa paraseasca tara, Romania are nevoie urgent de un nou guvern, sustine Iohannis.

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedinte: Romania are nevoie urgent de un nou guvern responsabil

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedintele a raspuns, in urma cu scurt timp, solicitarii premierului de numire a unor noi ministri interimari la Interne, Justitie si.

P Klaus Iohannis: Industria ITC a ajuns la 6% din PIB intr-un timp record Sprijinirea sectorului IT ar trebui sa fie pe agenda oricarui Guvern

Prezent in cadrul evenimentului GoTech World presedintele Klaus Iohannis a punctat ca Romania are nevoie de stabilitatea si predictibilitatea legislatiei, fapt care a lipsit in timpul guvernarii PSD. Seful statului a punctat ca industria ITC a ajuns la 6% din PIB intr-un timp record si a afirmat ca sprijinirea sectorului IT ar trebui sa fie pe agenda oricarui Guvern.

Klaus Iohannis: Sprijinirea dezvoltarii sectorului digital ar trebui sa fie prioritate zero pe agenda oricarui guvern. PSD nu intelege ca administratia trebuie sa sprijine mediul de afaceri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca sprijinirea dezvoltarii sectorului digital ar trebui sa fie prioritatea zero a oricarui guvern. Prezent, miercuri, la evenimentul GoTech World, seful statului a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )