Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis SARE din nou LA GATUL coalitiei de guvernare. Viitorul Guvern nu trebuie sa PERICLITEZE...

B1 B1,
Klaus Iohannis SARE din nou LA GATUL coalitiei de guvernare. Viitorul Guvern nu trebuie sa PERICLITEZE...

Klaus Iohannis a lansat un nou atac extrem de dur la adresa colitiei PSD-ALDE, care urmeaza sa-si puna in functie cel de-al treilea guvern de la castigarea alegerilor, in decembrie. continuă pe B1

Klaus Iohannis, discurs de Ziua Unirii Principatelor: Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu

Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu. Manifestatiile pasnice arata o fata frumoasa a societatii de azi, o Romanie care stie ce vrea, care nu abdica de la valorile fundamentale. ) Romanii vor o guvernare decenta si eficienta, a afirmat miercuri presedintele Klaus Iohannis, in discursul de Ziua Unirii Principatelor.

Klaus Iohannis: Mi-ar fi placut ca partidele din Opozitie sa fi discutat intre ele inainte de consultarile privind desemnarea premierului

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca, la consultarile cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier, i-ar fi placut ca formatiunile din Opozitie sa-i fi spus ca au discutat intre ele.

Klaus Iohannis, mesaj important in mijlocul scandalului

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la Palatul Cotroceni, cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti. Discursul presedintelui Klaus Iohannis poate fi urmarit LIVE,.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru viitorul guvern: Nu trebuie sa pericliteze, prin politici imprudente, sustenabilitatea fiscala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat joi seara, intr-un discurs la Palatul Parlamentului, ca viitorul guvern nu trebuie sa pericliteze, prin politici imprudente si masuri hazardate, sustenabilitatea fiscala si potentialul de dezvoltare al tarii.

Klaus Iohannis, mesaj pentru viitorul Executiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca va atrage atentia viitorului Executiv sa nu pericliteze sustenabilitatea fiscala prin politici imprudente si masuri hazardate si a anuntat ca.

De ce a ascuns Klaus Iohannis relatia cu Dan Adamescu

I770;n urma cu an, pe 25 ianuarie 2017, in cadrul dezbaterilor din plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat cum comenteaza informatiile potrivit.

Ludovic Orban, despre relatia cu Klaus Iohannis: Am avut pozitii diferite legate de consultarile pentru formarea guvernului, dar avem in continuare o relatie de parteneriat

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, la Libertatea live, ca a avut o pozitie diferita privind consultarile de la Cotroceni pentru formarea guvernului fata de cea a presedintelui Klaus Iohannis, adaugand insa ca relatia liberalilor cu presedintele este una de parteneriat.

Klaus Iohannis, atac la guvernanti in discursul de Ziua Unirii Principatelor: Sa fie mai atenti la cerintele cetatenilor, la consecintele pe termen lung ale deciziilor luate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel la guvernanti, in discursul sustinut la Patriarhia Romana cu ocazia implinirii a 159 de ani de la Unirea Principatele. Seful statului le-a cerut.

Klaus Iohannis: Manifestatiile pasnice si democratice arata o fata frumoasa a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca progresul Romaniei este legat de existenta unei legislatii coerente si stabile, care sa sanctioneze abuzurile, iar manifestatiile pasnice si democratice arata o fata frumoasa a Romaniei de.

Klaus Iohannis participa la ceremonia religioasa de la Catedrala Patriarhala, de Ziua Unirii

Klaus Iohannis participa, la aceasta ora, la ceremonialul religios Te Deum de la Catedrala Patriarhala, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, scrie News. ro. Presedintele va depune apoi o coroana de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din Dealul Patriarhiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2969 seconds )