Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru viitorul guvern: Nu trebuie sa pericliteze, prin politici imprudente, sustenabilitatea fiscala

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Klaus Iohannis pentru viitorul guvern: Nu trebuie sa pericliteze, prin politici imprudente, sustenabilitatea fiscala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat joi seara, intr-un discurs la Palatul Parlamentului, ca viitorul guvern nu trebuie sa pericliteze, prin politici imprudente si masuri hazardate, sustenabilitatea fiscala si potentialul de dezvoltare al tarii. continuă pe Adevărul

Viitorul Guvern trebuie sa inteleaga cat de important este sa nu pericliteze potentialul de dezvoltare al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in aceasta seara, ca va atrage atentia viitorului Executiv sa nu pericliteze sustenabilitatea fiscala prin politici imprudente si masuri hazardate si a anuntat ca in acest sens va avea discutii cu Guvernul si va solicita consultari cu cei responsabili in sfera politicilor economice.

Previziuni pentru viitorul guvern: Va fi unul de lunga durata

Presedintele filialei judetene PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heius, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca viitorul guvern condus de Viorica Dancila va fi unul de lunga durata,.

Klaus Iohannis SARE din nou LA GATUL coalitiei de guvernare. Viitorul Guvern nu trebuie sa PERICLITEZE...

Klaus Iohannis a lansat un nou atac extrem de dur la adresa colitiei PSD-ALDE, care urmeaza sa-si puna in functie cel de-al treilea guvern de la castigarea alegerilor, in decembrie.

Klaus Iohannis, mesaj pentru viitorul Executiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca va atrage atentia viitorului Executiv sa nu pericliteze sustenabilitatea fiscala prin politici imprudente si masuri hazardate si a anuntat ca.

Miscare-soc la Cotroceni. Klaus Iohannis da de inteles ca vrea un referendum

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, intrebat despre posibilitatea ca in viitorul Executiv sa faca parte si persoane cercetate penal, ca astfel de persoane nu au ce cauta in fruntea.

Ludovic Orban, despre relatia cu Klaus Iohannis: Am avut pozitii diferite legate de consultarile pentru formarea guvernului, dar avem in continuare o relatie de parteneriat

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, la Libertatea live, ca a avut o pozitie diferita privind consultarile de la Cotroceni pentru formarea guvernului fata de cea a presedintelui Klaus Iohannis, adaugand insa ca relatia liberalilor cu presedintele este una de parteneriat.

Klaus Iohannis, discurs de Ziua Unirii Principatelor: Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu

Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu. Manifestatiile pasnice arata o fata frumoasa a societatii de azi, o Romanie care stie ce vrea, care nu abdica de la valorile fundamentale. ) Romanii vor o guvernare decenta si eficienta, a afirmat miercuri presedintele Klaus Iohannis, in discursul de Ziua Unirii Principatelor.

Klaus Iohannis, despre ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de prim-ministru

Klaus Iohannis a explicat cum a ajuns la decizia pe care a luat-o, de a accepta propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, si ce anume o recomanda pe Viorica Dancila, din punctul lui de vedere, sa.

Klaus Iohannis, mesaj pentru protestatari: Acesti oameni sunt... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca oamenii care au partidipat la amplele proteste care au avut loc pe 20 ianuarie sunt de admirat pentru ca au iesit in strada in ciuda ninsorii abundente.

Klaus Iohannis, mesaj pentru PROTESTATARI: Acesti oameni SUNT... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca oamenii care au partidipat la amplele proteste care au avut loc pe 20 ianuarie sunt de admirat pentru ca au iesit in strada in ciuda ninsorii abundente.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )