Libnet.ro
UNICEF

16:30

Viorica Dancila, gest neasteptat la ultima dezbatere electorala. Darurile pe care i le-a pregatit lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, gest neasteptat la ultima dezbatere electorala. Darurile pe care i le-a pregatit lui Iohannis

Viorica Dancila a pregatit trei daruri pentru Klaus Iohannis. Daca ar fi fost aici i-as fi facut domnului Iohannis trei daruri. Primul: tricolorul Romaniei. Pentru ca un presedinte trebuie sa aib?. continuă pe Antena3

Gestul pe care l-a facut Viorica Dancila la sfarsit de campanie electorala. Ce cadou a vrut sa-i ofere adversarului sau, Iohannis

Viorica Dancila a tinut un nou discurs, vineri seara, in cadrul caruia l-a mentionat din nou pe presedintele Klaus Iohannis. Candidata PSD la alegerile prezidentiale a spus ca daca seful statului ar fi fost prezent, i-ar fi oferit trei cadouri: tricolorul Romaniei, Constitutia Romaniei si Biblia. Viorica Dancila a vrut sa ii faca trei cadouri .

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

Viorica Dancila, anunt inainte de dezbatere: Eu am ales sa am o discutie libera, cu oricine are intrebari

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a facut cateva precizari legate de intalnirea cu presa pe care o va avea, marti, incepand cu ora 18, 00la Parlament. Fostul premier a reiterat.

Viorica Dancila il cheama pe Klaus Iohannis la dezbatere printr-o scrisoare deschisa

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila se adreseaza, intr-o scrisoare deschisa, romanilor, jurnalistilor, formatorilor de opinie, lansand un apel public pentru a-l chema pe contracandidatul sau Klaus Iohannis la o dezbatere incepand cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Ea il acuza din nou pe presedinte ca fuge de intrebari si anunta ca echipa sa de campanie incearca sa contacteze staff-ul lui Iohannis.

Viorica Dancila este pregatita si il invita la o dezbatere, vineri seara, pe Klaus Iohannis

Viorica Dancila, presedinte al PSD si candidat la functia de presedinte al Romaniei, il invita din n.

Care este Teorema lui Pitagora si ce a raspuns Viorica Dancila. Tir de intrebari, la ultima conferinta de presa

Viorica Dancila a raspuns in cadrul ultimei conferinte de presa la o alta intrebare legata de matematica. De aceasta data, sefa PSD a fost intrebata care este Teorema lui Pitagora. Desi initial a refuzat sa raspunda la o astfel de intrebare, in cele din urma a preferat sa explice care este raspunsul. Viorica Dancila: Care .

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

Viorica Dancila insista cu dezbaterea electorala: Domnule presedinte, romanii va asteapta

Viorica Dancila insista cu invitatia la dezbatere si i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca romanii il asteapta. Asta dupa ce stafful de campanie al lui Klaus Iohannis a refuzat invitatia la dezbatere.

Confruntarea dintre Dancila si Iohannis, intr-o parodie la Starea natiei. Patraru: Eo forma de protest fata de anularea ideii de dezbatere electorala

Actorii Nuami Dinescu si Florin Constantin ii vor parodia pe candidatii la alegerile prezidentiale Viorica Dancila si Klaus Iohannis, intr-o sceneta ce va fi difuzata in cadrul editiei din aceasta seara a emisiunii Starea natiei, de la Prima TV.

Marturisiri surprinzatoare despre Viorica Dancila! Ce crede purtatorul de cuvant al PSD despre candidata la prezidentiale. Un detaliu nebanuit a uimit pe toata lumea

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a facut dezvaluiri despre Viorica Dancila, candidata la prezidentiale, in ultima zi de campanie electorala. Ce crede acesta? Purtatorul de cuvant al PSD, marturisiri surprinzatoare despre Viorica Dancila Ultima zi de campanie electorala a venit cu emotii pentru candidatii in cursa pentru Cotroceni, dar si cu marturisiri. Valeriu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2861 seconds )