Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis, in scandalul revocarii: Iau in calcul sa respect statul de drept

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, in scandalul revocarii: Iau in calcul sa respect statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe tema momentului, revocarea Laurei Codruta Kovesi. Iata pricipalele sale declaratii in realitate sunt mult mai multe teme care reapar si merita discutate. Statutul. continuă pe Antena3

Iohannis despre decizia CCR: Iau n calcul sa respect statul de drept si sa am grija ca procurorii sa ramna independenti. Ei nu pot fi n subordinea unui ministru numit politic / Nu ma tem de suspendare

Presedintele Klaus Iohannis a spus, intrebat daca ia in calcul sa nu respecte decizia CCR privind revocarea lui Kovesi, ca preocuparea sa este sa consolideze statul de drept si sa se asigure ca procurorii raman independenti. Iohannis a adaugat ca acestia nu trebuie sa fie in subordinea unui politician, fie el si ministru al Justitiei.

Se inmultesc vocile din PSD care vorbesc despre suspendarea lui Iohannis in scandalul revocarii lui Kovesi

Tot mai multe voci din PSD vorbesc despre posibilitatea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va da curs deciziei Curtii Constitutionale privind revocarea din functie a sefei DNA.

S-A TERMINAT! Cristoiu DEZVALUIE ce va face IOHANNIS in scandalul revocarii lui KOVESI: in acest caz risca suspendarea

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa semneze decretul de revocare al Laurei Codruta Kovesi, pentru a nu instaura o stare de dezordine generala. Nu de putine ori.

Metodele prin care i se forteaza mana lui Klaus Iohannis, in cazul revocarii sefei DNA

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei cinci metode prin care i se forteaza mana presedintelui Klaus Iohannis, in contextul luarii unei decizii in cazul sefei DNA, Laura Codruta.

Scandalul revocarii lui Kovesi: Un lider PSD anunta ca va strange semnaturi pentru suspendarea lui Iohannis

Scena politica romaneasca a fost zguduita dupa ce miercuri Curtea Constitutionala a admis o sesizare privind un conflict juridica de natura constitutionala facut de presedintele Klaus Iohannis prin refuzul.

Klaus Iohannis, declaratii dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA: Voi actiona pentru ca procurorii sa ramana independenti. Nu ma tem de suspendare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu se pronunta in privinta revocarii sefei DNA decat dupa ce va primi motivarea CCR pe care o va citi cu foarte mare atentie pentru a gasi o solutie. Acesta a precizat ca va lua in calcul respectarea statului de drept din Romania si intarirea acestuia prin respectarea Constitutiei.

Klaus Iohannis pleaca din tara in ziua in care CCR ar urma sa publice motivarea deciziei revocarii sefei DNA

Klaus Iohannis pleaca din tara joi, 7 iunie, in ziua in care, potrivit unor surse juridice, judecatorii CCR ar urma sa faca publica motivarea deciziei care il obliga pe presedinte sa semneze decretul de.

Klaus Iohannis raspunde solicitarii organizatiilor rezist: Sigur, se pot face! (VIDEO)

Klaus Iohannis raspunde organizatiilor rezist care i-au solicitat, luni, presedintelui sa organizeze consultari dupa decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA. in masura in care se impun consultari pentru.

Documentul care arata ce va face Klaus Iohannis. Ce spune seful Comisiei de la Venetia

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei un document care arata ce urmeaza sa faca presedintele Klaus Iohannis, in contextul revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Jurnalista Sorina.

Planul PSD in cazul in care Klaus Iohannis nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi

Se joaca pana la suspendare in scandalul deciziei Curtii Constitutionale pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA. Liviu Dragnea nu exclude suspendarea lui Klaus Iohannis in cazul in care acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )