Libnet.ro
UNICEF

07:30

Metodele prin care i se forteaza mana lui Klaus Iohannis, in cazul revocarii sefei DNA

Antena3 Antena3,
Metodele prin care i se forteaza mana lui Klaus Iohannis, in cazul revocarii sefei DNA

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei cinci metode prin care i se forteaza mana presedintelui Klaus Iohannis, in contextul luarii unei decizii in cazul sefei DNA, Laura Codruta. continuă pe Antena3

Documentul care arata ce va face Klaus Iohannis. Ce spune seful Comisiei de la Venetia

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei un document care arata ce urmeaza sa faca presedintele Klaus Iohannis, in contextul revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Jurnalista Sorina.

Planul PSD in cazul in care Klaus Iohannis nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi

Se joaca pana la suspendare in scandalul deciziei Curtii Constitutionale pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA. Liviu Dragnea nu exclude suspendarea lui Klaus Iohannis in cazul in care acesta.

Ioan Dirtu, deputat PSD, pregatit sa stranga semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat ca va strange semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta nu semneaza decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, noteaza Hotnews. ro .

Klaus Iohannis, apel lansat din Germania: in aceste vremuri nelinistite si greu predictibile, sa conferim proiectului european o noua dinamica, incredere si viziune

Presedintele Klaus Iohannis a primit, sambata, la Munchen, premiul Franz Josef Straus din partea Fundatiei Hanns Seidel. in discursul pe care l-a sustinut le ceremonia care a avut loc la Palatul Regal.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a facut Klaus Iohannis cand a aparut in mijlocul copiilor de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI 2018 Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania in care afirma ca aceasta asociatie este.

Ce ii pregateste PSD lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea s-a intors din Elvetia si pregateste planul de atac impotriva lui Klaus Iohannis dupa decizia CCR. Se pare ca presedintele nu va fi lasat sa traga de timp. Sunt voci din partid care sustin tot.

Societatea Timisoara, apel disperat catre Klaus Iohannis. Este ceruta insistent retragerea decoratiilor oferite unor persoane nedemne sa le detina

Societatea Timisoara face un nou apel la presedintele Klaus Iohannis pentru retragerea decoratiilor si distinctiilor oferite unor persoane condamnate definitiv. Societatea Timisoara solicita retragerea decoratiilor dupa ce a facut acest lucru, degeaba, si in urma cu doi ani.

Klaus Iohannis, decret important privind DIICOT. Ce a decis seful statului dupa anuntul CCR

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat luni, trei decrete importante, ce au legatura cu DIICOT, Ministerul Economiei si romanii din Ucraina. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de.

Klaus Iohannis, decret important privind DIICOT. Ce A DECIS seful statului dupa anuntul CCR

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat luni, trei decrete importante, ce au legatura cu DIICOT, Ministerul Economiei si romanii din Ucraina. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de.

Klaus Iohannis a primit la Munchen premiul Franz Josef Strauss

Premiul Franz Josef Strauss 2018 a fost decernat sambata, la Munchen, presedintelui Klaus Iohannis, de catre Fundatia germana Hanns Seidel. Ceremonia de acordare a premiului a avut loc la Palatul Regal din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )