Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis, scuze publice dupa afirmatia Esti precaut sau esti prost

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, scuze publice dupa afirmatia Esti precaut sau esti prost

Presedintele Klaus Iohannis declara ca a vrut sa atraga atentia asupra pericolului manipularii si a prezentat public scuze dupa afirmatia Esti precaut sau esti prost. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Se impune prelungirea starii de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, ca, dupa 15 iunie, vor fi luate noi masuri de relaxare.

Iohannis, despre opozitia PSD fata de prelungirea starii de alerta: in fata unei boli esti precaut sau prost UPDATE Daca cineva s-a simtit lezat, imi cer scuze public. Nu m-am referit la pacienti, am vrut sa atrag atentia asupra pericolului manipularii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca politicienii care se opun prelungirii starii de alerta fug dupa voturi, comentand ca in fata unei boli esti precaut sau prost. El a facut apel la parlamentari sa aprobe prelungirea starii de alerta. Iohannis a mai spus ca virusul este in continuare prezent in comunitate si guvernul trebuie sa aiba instrumentele necesare pentru a interveni. Seful statului a precizat ca afirmatiile sale nu vizeaza pacientii, ci acele persoane publice care cunosc situatia epidemiologica dar incearca sa duca actiunile autoritatilor, ingrijorarile oamenilor in ridicol.

Klaus Iohannis, atac dur pentru starea de alerta: Ori esti precaut, ori esti prost

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis celor care asteapta dovezi de la specialisti ca in fata unei boli, esti precaut sau esti prost.

Presedintele Klaus Iohannis: Virusul e inca in comunitate si e nevoie de prelungirea starii de alerta. in fata unei boli ori esti precaut, ori esti prost (VIDEO)

In fata unei boli ori esti precaut, ori esti prost, a subliniat presedinteleKlaus Iohannis, joi, cand a depus coroane de flori la Monumentul dedicat Mineriadei dintre 13 si 15 iunie 1990 si la Monumentul .

CTP, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa gafa colosala facuta public: Discurs gresit! Trebuia sa citeze din !

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reactionat imediat dupa declaratia lui Klaus Iohannis cu privire la prelungirea starii de alerta. Acesta il judeca aspru pe presedintele tarii pentru felul in care a expus problema, avand in vedere ca in aceasta maniera isi poate atrage mai multi rivali. Presedintele Klaus Iohannis, greseala care il poate costa imaginea .

Klaus Iohannis, despre prelungirea starii de alerta: E necesara. Dar as vrea o varianta mai simpla

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in aceasta dupa-amiaza, ca e nevoie de prelungirea starii de alerta dupa data de 15 iunie, dar ar dori o varianta mai simpla.

Raed Arafat il contrazice pe Klaus Iohannis. Cine a luat decizia de a se redeschide gradinitele

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat, dupa sedinta de la Cotroceni, ca subiectul deschiderii gradinitelor si creselor private nu a fost abordat in prezenta sa. Mai mult, secretarul de stat in MAI acuza ca nici macar ministrul Educatiei nu a participat la discutii. Vezi declaratia lui Iohannis in acest sens si replica medicului Arafat. Anuntul .

Klaus Iohannis: Se impune prelungirea starii de alerta, dar cu mai putine restrictii. Dupa 15 iunie, se vor putea redeschide mall-urile, la fel si afterschool-urile, gradinitele si cresele private (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti, de la ora 13. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. La discutii au participat premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne,.

Klaus Iohannis a semnat acum decretele. Mii de romani sunt vizati

Pe fondul crizei COVID-19, economia romaneasca si, implicit, tot ce tine de IMM-uri a suferit puternic, astfel ca au fost necesare masuri de sustinere si de ajutor catre acestea si nu numai. Pe acest fond Klaus Iohannis a semnat cateva decrete menite sa ajute la revigorarea uni parti a economiei romanesti. Klaus Iohannis a semnat .

KLAUS IOHANNIS: Romania va beneficia de fonduri europene considerabile

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj in cadrul evenimentului Ziua intreprinzatorilor din Romania in care afirma ca tara noastra va beneficia de fonduri europene considerabile si subliniaza ca este nevoie de pregatirea cu maxima seriozitate a celor mai adecvate proiecte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )