Libnet.ro
UNICEF

18:45

CTP, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa gafa colosala facuta public: Discurs gresit! Trebuia sa citeze din !

Playtech Playtech,
CTP, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa gafa colosala facuta public: Discurs gresit! Trebuia sa citeze din !

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reactionat imediat dupa declaratia lui Klaus Iohannis cu privire la prelungirea starii de alerta. Acesta il judeca aspru pe presedintele tarii pentru felul in care a expus problema, avand in vedere ca in aceasta maniera isi poate atrage mai multi rivali. Presedintele Klaus Iohannis, greseala care il poate costa imaginea . continuă pe Playtech

KLAUS IOHANNIS: Se impune prelungirea starii de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, ca, dupa 15 iunie, vor fi luate noi masuri de relaxare.

Raed Arafat il contrazice pe Klaus Iohannis. Cine a luat decizia de a se redeschide gradinitele

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat, dupa sedinta de la Cotroceni, ca subiectul deschiderii gradinitelor si creselor private nu a fost abordat in prezenta sa. Mai mult, secretarul de stat in MAI acuza ca nici macar ministrul Educatiei nu a participat la discutii. Vezi declaratia lui Iohannis in acest sens si replica medicului Arafat. Anuntul .

Klaus Iohannis: Se impune prelungirea starii de alerta, dar cu mai putine restrictii. Dupa 15 iunie, se vor putea redeschide mall-urile, la fel si afterschool-urile, gradinitele si cresele private (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti, de la ora 13. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. La discutii au participat premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne,.

Klaus Iohannis a semnat acum decretele. Mii de romani sunt vizati

Pe fondul crizei COVID-19, economia romaneasca si, implicit, tot ce tine de IMM-uri a suferit puternic, astfel ca au fost necesare masuri de sustinere si de ajutor catre acestea si nu numai. Pe acest fond Klaus Iohannis a semnat cateva decrete menite sa ajute la revigorarea uni parti a economiei romanesti. Klaus Iohannis a semnat .

Cand ar putea fi ultima zi de restrictii in Romania. De ce s-ar putea sa nu iasa cum vrea Klaus Iohannis

Partidele parlamentare majoritare din Parlamentul Romaniei, PSD, ALDE si ProRomania, au anuntat ca nu vor vota prelungirea starii de alerta, asa cum ar vrea Guvernul Orban. Astfel, ultima zi de restrictii ar urma sa fie pe data de 21 iunie. De asemenea, o eventuala ordonanta de urgenta ar pica la Curtea Constitutionala, sustin unii avocati.

Klaus Iohannis, noi masuri de relaxare: Mall-urile redeschise si liber la evenimentele private

Klaus Iohannis a anuntat noul set de masuri de relaxare. Presedintele sustine ca mall-urile se redeschid de pe data de 15 iunie, fara restaurante si locurile de joaca.

Masurile de relaxare se stabilesc azi la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu premierul Orban si cu Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta marti cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat si cu mai multi ministri noile masuri de relaxare de la 15 iunie. Raed Arafat considera ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi, iar ministrul Sanatatii a vorbit chiar despre posibilitatea prelungirii starii de alerta.

PSD: Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii

PSD considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii si ii acuza pe liberali ca vor sa tergiverseze aplicarea acestei masuri. Summary.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )