Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis, sedinta pe tema fondurilor europene: Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului, convocati la Palatul Cotroceni

B1 B1,
Klaus Iohannis, sedinta pe tema fondurilor europene: Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului, convocati la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, la Palatul Cotorceni, o sedinta pe tema fondurilor europene, informeaza Administratia Prezidentiala. La discutiile care sunt programate la ora 15. 00 vor. continuă pe B1

Iohannis, sedinta cu Orban si cu o parte din ministri, pe tema fondurilor europene, la ora 15.00 Conferinta de presa la 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 15. 00, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban si cu o parte a ministrilor, conform Administratiei Prezidentiale. De la ora 18. 00, seful statului va sustine o conferinta de presa.

ASTAZI: Klaus Iohannis, sedinta cu ministrul Tataru si experti medicali privind evaluarea masurilor anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis va avea, azi de la ora 17:00, o sedinta, la Palatul Cotroceni, privind evaluare si prezentarea masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni cu specialistii din sanatate: Discutiile, axate pe masurile privind gestionarea epidemiei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis, dupa sedinta pe tema fondurilor UE: Am analizat stadiul pregatirii planului national de redresare si rezilienta. Am stabilit 12 directii prioritare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa o sedinta pe tema fondurilor europene, la care au fost invitati premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, ca a fost analizat stadiul pregatirii.

Ziua Armatei Romane. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru militarii romani: Armata Romaniei ramane pentru poporul roman acelasi reper moral

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si premierul Ludovic Orban,au participat, duminica, laceremonia militara organizata cu prilejul Zilei Armatei Romaniei. Ceremonia s-a desfasurat la.

Klaus Iohannis, ironii la adresa PSD, pe tema viitorul premier: Alegerile vor fi castigate de PNL. Asta e parerea mea si a sociologilor care fac sondaje

Presedintele Klaus Iohannis exclude varianta nominalizarii dupa alegeri a lui Sorin Grindeanu ca viitor prim-ministru, daca PSD va castiga parlamentarele. Mai mult, seful statului afirma ca orice sondaj credibil da PNL invingator la alegerile legislative.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

Klaus Iohannis, despre masurile indraznete impotriva Covid-19 cerute de la Bruxelles: Cautam sa ne punem de acord cu aceste masuri, in special cu inchiderideschideri de granite si transport (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Cotroceni, ca masurile indraznete impotriva Covid-19, cerute de presedinta Comisiei Europene, sunt adaptatein.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )