Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis a semnat decretele: Trei procurori au fost eliberati din functie

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat decretele: Trei procurori au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decrete de eliberare din functie a trei procurori, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus. continuă pe B1

Klaus Iohannis a semnat: doi procurori si un judecator, eliberati din functie

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri urmatoarele decrete: - decret privind eliberarea din functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta a doamnei Camelia Manuela.

Cei trei prizonieri americani, eliberati

Presedintele american Donald Trump a anuntat, astazi, ca secretarul de Stat Mike Pompeo se intoarece in Statele Unite cu cei trei prizonieri americani, eliberati de Coreea de Nord si acestia par sa se fie sanatosi relateaza The Associated Press.

Programul presedintelui Klaus Iohannis la Blaj. Ce va face seful statului in orasul din Alba denumit si Mica Roma

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla sambata, 12 mai, la Blaj, unde va participa la inaugurarea oficiala a Palatului Cultural, care a fost reabilitat complet de Primaria Blaj si de Consiliul Judetean Alba. Iohannis va fi prezent si pe Campia Libertatii si va participa la o coferinta dedicata Centenarului Unirii.

Klaus Iohannis a fost amendat de CNCD pentru folosirea cuvntului penali

Presedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu 2. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care a decis cu 5 voturi la 4 ca liderul de la Cotroceni a folosit discriminatoriu termenul penali. Informatia a fost publicata initial de G4Media. ro si confirmata pentru HotNews. ro de catre presedintele CNCD, Csaba Asztalos. Concret, Consiliul a decis ca presedintele a discriminat atunci cand a facut urmatoarea declaratie: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA. Eu am votat impotriva; declaratia e larg in limita libertatii de exprimare, a precizat Asztalos.

ActiveWatch publica necrologul CNCD, dupa amendarea lui Klaus Iohannis: Dupa o intensa suferinta, a ncetat din viata, odata cu abandonarea totala a misiunii sale

Organizatia neguvernamentala ActiveWatch a publicat miercuri, pe site-ul sau, necrologul Consiliului pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu 2. 000 de lei pentru discriminare, in urma folosirii termenului penali.

Ipoteza-bomba despre Klaus Iohannis. Ce s-ar putea intampla la alegerile prezidentiale de anul viitor

Bogdan Chirieac a lansat o ipoteza spectaculoasa legata de sansele lui Klaus Iohannis la un nou mandat la Cotroceni in 2019. Analistul politic afirma ca, in baza discursului pe care il are in aceste zile,.

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind Consiliul Superior al Magistraturii

Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii va ajunge, din nou, pe masa judecatorilor de la Curtea Constitutionala, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a decis vineri sa atace, din nou, actul normativ care limiteaza atributiile CSM in ceea ce priveste numirea magistratilor.

Klaus Iohannis a sesizat la CCR inca una dintre legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala inca una dintre legile justitiei. Este vorba despre Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al.

Klaus Iohannis, presiune pe Guvern: Ce lege a adopta presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea pentru aprobarea OUG nr. 92/2017 privind aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 50 de unitati de.

Personaj controversat, alaturi de Klaus Iohannis, la receptia de la Cotroceni

Un personaj controversat a participat la receptia de la Palatul Cotroceni de Ziua Europei. Este vorba despre Felix Tataru, marele strateg de campanie a lui Klaus Iohannis, preluat de la fostul presedite al.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )