Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis a sesizat la CCR inca una dintre legile justitiei

B1 B1,
Klaus Iohannis a sesizat la CCR inca una dintre legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala inca una dintre legile justitiei. Este vorba despre Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al. continuă pe B1

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind Consiliul Superior al Magistraturii

Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii va ajunge, din nou, pe masa judecatorilor de la Curtea Constitutionala, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a decis vineri sa atace, din nou, actul normativ care limiteaza atributiile CSM in ceea ce priveste numirea magistratilor.

Iohannis a sesizat CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, informeaza Agerpres.

Presedintele Iohannis a sesizat CCR cu privire la modificarile aduse Legii CSM

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romanieio sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior.

Presedintele Klaus Iohannis versus Dragnea si ai lui

Relatia dintre cele doua parti s-a desfasurat curat dialectic, adica de la diferente pana la conflict. Caragiale, in loc de curat dialectic, ar fi zis curat murdar, dar cu precizarea ca murdaria vine doar de la una dintre cele doua parti. De cand a inceput ascensiunea politica, la scara nationala, a lui Liviu Dragnea, am atras atentia repetat ca suntem in fata unui om absolut viclean.

Klaus Iohannis primeste o lovitura din partea CCR: Ce decizie au luat judecatorii

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au respins joi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la modificarea Legii de functionare a Agentiei Nationale de Intergritate ANI), care prevede ca.

CCR, decizie pentru Klaus Iohannis. Ce se intampla cu sesizarea facuta de Presedinte

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 31 mai deliberarile in cazul sesizarii presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile la Legea administratiei publice locale si Statutul alesilor locali,.

Viorica Vasilica Dancila: Ne dorim ca Tarom sa prinda aripi si sa fie considerata una dintre cele mai performante companii la nivel european si nu numai

Premierul Viorica Vasilica Dancila crede ca Tarom, o societate ineficienta, poate prinde aripi dupa ce va avea inca doua aeronave si astfel va ajunge una dintre cele mai performante companii din Europa. Reamintim ca Tarom se afla pe pierderi de 10 ani. Doua aeronave Boeing 737-800 NG Next Generation), care au fost in trecut ale Malaysia Airlines Lines, vor intra in flota TAROM din luna iunie. Viorica Dancila a spus ca sunt doua aeronave noi, chiar daca ele au fost folosite inainte de Malaysia Airlines Lines.

Klaus Iohannis a semnat decretele: Trei procurori au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decrete de eliberare din functie a trei procurori, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Programul presedintelui Klaus Iohannis la Blaj. Ce va face seful statului in orasul din Alba denumit si Mica Roma

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla sambata, 12 mai, la Blaj, unde va participa la inaugurarea oficiala a Palatului Cultural, care a fost reabilitat complet de Primaria Blaj si de Consiliul Judetean Alba. Iohannis va fi prezent si pe Campia Libertatii si va participa la o coferinta dedicata Centenarului Unirii.

Ipoteza-bomba despre Klaus Iohannis. Ce s-ar putea intampla la alegerile prezidentiale de anul viitor

Bogdan Chirieac a lansat o ipoteza spectaculoasa legata de sansele lui Klaus Iohannis la un nou mandat la Cotroceni in 2019. Analistul politic afirma ca, in baza discursului pe care il are in aceste zile,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )