Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis a semnat decretul: Eugen Teodorovici este vicepremier interimar

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat decretul: Eugen Teodorovici este vicepremier interimar

Presedintele Klaus Iohannisa semnat, miercuri, decretulprin care se ia act de demisia lui Viorel Stefan, viceprim-ministru, si se constata incetarea functiei de membru al Guvernului; INCENDIAR! CE. continuă pe B1

Eugen Teodorovici, numit vicepremier interimar de Iohannis

Eugen Teodorovici a fost numit in functia de vicepremier interimar pe probleme economice, se arata intr-un comunicat al Administratiei prezidentiale. Actualul ministru de Finante il inlocuieste pe Viorel Stefan, care a plecat la Curtea Europeana de Conturi. Eugen Teodorovici a fost ales sambata presedinte executiv al PSD.

Iohannis a semnat decretul de numire a lui Teodorovici in functia de vicepremier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul prin care ministrul Finantelor Publice, Eug.

Klaus Iohannis, numire surpriza la DNA. Cine este noul sef al Sectiei judiciare penale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea Madalinei Scarlat in functia de procuror-sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de 3 .

E OFICIAL! Cinci legi importante intra in vigoare. Klaus Iohannis A SEMNAT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri urmatoarele decrete: - Decret pentru promulgarea Legii privind evaluarea si gestionarea zgomotului ambiant PL-x 9506.

Klaus Iohannis nu candideaza pentru Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca el este presedintele Romaniei si vrea sa ramana presedinte.

EUGEN TEODOROVICI: O remaniere ar fi indicata cat mai repede

ACTUALIZARE Teodorovici: Deficitul bugetar consemnat dupa primele 5 luni a fost anticipat la inceputul acestui an, nu este o surpriza --- O remaniere ar fi indicata cat mai repede si o restructurare a Guvernului, atunci cand Parlamentul se va intoarce din vacanta, in cazul in care nu va fi convocat mai repede, pe final de august, a declarat, ieri seara, minstrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Anuntul facut de ministrul Finantelor, la Antena 3: Nu am o problema sa ma lupt cu orice contracandidat

Eugen Teodorovici a vorbit la Punctul de intalnire despre o posibila candidatura la alegerile prezidentiale. Ministrul Finantelor susaine ca este dorinta lui aceasta si nu ii este teama sa se lupte cu.

Eugen Teodorovici, dupa ce Dancila nu a exclus un candidat comun cu ALDE si Pro Romania la prezidentiale: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu

Presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat, luni, ca partidul ar trebui sa aiba un candidat propriu la prezidentiale, dupa ce liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca cea mai buna solutie este un candidat comun PSD, ALDE si Pro Romania, varianta care nu a fost exclusa nici de presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Eugen Teodorovici: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale

PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, a declarat luni presedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici. 039;039;Asta este punctul meu de vedere, este un partid mare, este un partid care de 15 ani nu a mai dat un presedinte.

Sunt bani pentru pensii si salariile bugetarilor? Ministrul Eugen Teodorovici explica in ce situatie s-a ajuns

Ministrul Finantelor Publice a vorbit despre deficitul bugetar de 1,4% si a anuntat ca nu se pune problema sa nu fie platite pensiile si salariile. Eugen Teodorovici a precizat, insa, ca trebuie sa fie eficientizate cheltuielile publice, referindu-se la unele ministere care in acest moment sunt supradimensionate. Eugen Teodorovici da asigurari ca sunt bani pentru .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )