Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, numire surpriza la DNA. Cine este noul sef al Sectiei judiciare penale

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, numire surpriza la DNA. Cine este noul sef al Sectiei judiciare penale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea Madalinei Scarlat in functia de procuror-sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de 3 . continuă pe Antena3

Surpriza totala pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Cine-l va infrunta pe actualul presedinte al Romaniei?

Surpriza interesanta pe scena politica! Presedintele Klaus Iohannis primeste un cadou mai putin asteptat. Se pregateste din ce in ce mai serios un candidat comun PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile.

Klaus Iohannis nu candideaza pentru Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca el este presedintele Romaniei si vrea sa ramana presedinte.

Administratia Prezidentiala, data in judecata de un detinut politic. Pe ce criterii a decorat Klaus Iohannis oameni cu pedepse mici?

Liderul Asociatiei Fostilor Detinutilor Politic din Constanta, Paul Andreescu, a dat in judecata Administratia Prezidentiala pentru refuzul de a-i comunica cine a intocmit criteriile dupa care au fost decorati de Klaus Iohannis o serie de detinuti politic cu condamnari mai mici decat ale sale.

KLAUS IOHANNIS: Romania, cel mai dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul moldovean Maia Sandu: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti dimineata, ca Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, in conditiile in care seful statului a primit-o pe.

Rares Bogdan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Care e relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis

Europarlamentarul Rares Bogan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Acum, intrebarea de pe buzele tuturor este: care e, totusi, relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis?. Europarlamentarul Rares Bogdan a rabufnit la adresa jurnalistului Ion Cristoiu Politicianul a scris, pe pagina sa de Facebook, ca nu s-a certat cu Klaus Iohannis, ci dimpotriva, se inteleg .

Klaus Iohannis a semnat decretul: Eugen Teodorovici este vicepremier interimar

Presedintele Klaus Iohannisa semnat, miercuri, decretulprin care se ia act de demisia lui Viorel Stefan, viceprim-ministru, si se constata incetarea functiei de membru al Guvernului; INCENDIAR! CE.

Klaus Iohannis, declaratii dupa intalnirea cu premierul Maia Sandu: Romania poate acorda asistenta Moldovei

UPDATEPremierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Romania este si va fi cel mai constant si dedicat.

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Este inacceptabil sa nu avem o persoana intr-o functie importanta in UE din tarile care au devenit mai recent membre (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la sosirea la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, ca vrea sa se implice astfel incat sa se ajunga la un echilibru intre estul si vestul Europei in.

Klaus Iohannis, in continuare vehiculat printre favoritii pentru sefia insitutiilor UE

Numele presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, este in continuare vehiculat printre variantele pentru sefia institutiilor Uniunii Europene, fiind avansat de unele surse si media printre favoritii la presedintia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )