Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis a semnat decretul! Au fost eliberati din functie sase judecatori si sapte procurori

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a semnat decretul! Au fost eliberati din functie sase judecatori si sapte procurori

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete de eliberare din functie a unor magistrati, pe motiv de pensionare a acestora, se arata intr-un comunicat al Administratiei. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru aceasta categorie de pensionari. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului 105/1999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de catre regimurile.

Klaus Iohannis a fost la Referendum: a votat, a tacut, a plecat

Presedintele Klaus Iohannis a votat, duminica seara, la referendumul pentru modificarea Constitutiei, intr-o sectie din Sibiu. Seful statului nu a facut nicio declaratie la iesirea de la urne.

Forumul condus de Klaus Iohannis, in instanta. Radu Golban: Vreau ca statul sa primeasca ce i se cuvine

Politologul si analistul Radu Golban deschide un proces pentru desfiintarea Forumului Democrat al Germanilor din Romania, unde presedinte a fost Klaus Iohannis, in perioada in care era primar la Sibiu. Golban.

Klaus Iohannis a mers la biserica, la Sibiu, insotit de prima doamna: Seful statului este asteptat sa voteze la referendum(VIDEO)

Si presedintele Klaus Iohannis este asteptat la urne, duminica. Pana sa ajunga insa sa voteze la referendumul pentru definirea familiei, seful statului a mers la slujba de duminica. Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a mers la biserica, la Sibiu, insotit de prima doamna: Seful statului nu a facut nicio declaratie legata de referendum(VIDEO)

Si presedintele Klaus Iohannis este asteptat la urne, duminica. Pana sa ajunga insa sa voteze la referendumul pentru definirea familiei, seful statului a mers la slujba de duminica. Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa referendum

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in urma rezultatului de la referendumul pentru familie, care a avut loc in zilele de 6 si 7 octombrie 2018. Seful statului sustine ca desi diferiti, suntem toti rom.

Klaus Iohannis, mesaj ferm: Populismul, sovinismul, extremismul si iliberalismul reprezinta amenintari primejdioase pentru securitatea si pacea din Europa

Presedintele Klaus Iohannis a transmit marti un mesaj cu ocazia Zilei Nationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Seful statului a subliniat, cu aceasta ocazia, ca in mandatul Romaniei in fruntea.

CCR discuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind statutul parlamentarilor

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor. Seful statului atrage.

Crin Antonescu, despre tacerea lui Klaus Iohannis in cazul puciului din PNL

Crin Antonescu a afirmat, luni, la Antena 3, ca lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis in cazul scandalului din interiorul din PNL este normala si ca seful statului nu ar trebui sa intervina. Ce.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Presedintele Klaus Iohannis a votat la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a votat, duminica seara, la Scoala generala nr. 4 din Sibiu, la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )