Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a semnat: Gabriela Scutea este noul procuror general, Crin Bologa va fi seful DNA, Giorgiana Hosu va conduce DIICOT

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat: Gabriela Scutea este noul procuror general, Crin Bologa va fi seful DNA, Giorgiana Hosu va conduce DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de numire a noilor sefi de Parchete. Astfel Gabriela Scutea va fi noul procuror general, Crin-Nicu Bologa va conduce Directia Nationala Anticoruptie iCCJ),. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea PSD-ului este cel putin ciudata. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

Gabriela Scutea va fi procurorul general al Parchetului de pe lacentnga a142;nalta Curte de Casaapoundie a159;i Justiapoundie

Prea159;edintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea in funcapoundia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casaapoundie a159;i Justiapoundie a Gabrielei Scutea, pe o perioada de trei ani, anunapounda Administraapoundia Prezidenapoundiala.

Klaus Iohannis a ignorat avizul CSM si a semnat decretele de numire a noilor procurori sefi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de numire pentru procurorii sefi propusi de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Seful statului a ignorat astfel avizul negativ dat de catre Sectia pentru procurori a CSM pentru Gabriela Scutea si Giorgiana Hosu.

Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General. Lista completa

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a luat decizia persoanelor ce vor conduce DNA, DIICOT si Parchetul General. Care sunt decretele semnate de presedinte? Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General Presedintele Romaniei a semnat deja decretele la numirea noilor procurori-sefi. Cei trei vor fi: Gabriela Scutea la .

Klaus Iohannis a semnat numirea noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General

Klaus Iohannis a semnat decretele privind numirea in functii a noilor sefi la Parchetul general-Gabriela Scutea, DNA-Crin Bologa si DIICOT-Giorgiana Hosu, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Propunerile au fost facute de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele pentru numirea sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT.

Iohannis accepta propunerile lui Predoiu si ii numeste la sefia Parchetelor pe Gabriela Scutea, Giorgiana Hosu si Crin Bologa Scutea si Hosu aveau aviz negativ de la CSM

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele pentru numirea in functii a noilor sefi la Parchetul General, DNA si DIICOT, acceptand astfel propunerile ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, potrivit Administratiei Prezidentiale. Gabriela Scutea a fost numita in functia de procuror general, Crin Bologa, in functia de procuror-sef al DNA, iar Giorgiana Scutea, in functia de procuror-sef al DIICOT. De mentionat ca Sectia pentru procurori a CSM a dat aviz negativ pentru Gabriela Scutea si Giorgiana Hosu. Orban, despre numirea sefilor parchetelor in pofida avizelor negative ale CSM: Reamintesc ca si Laura Kovesi a avut aviz negativ de la CSM cand a fost numitaUSR: intr-o Romanie normala, procurorii-sefi nu pot fi numiti fara avizul CSM. Iohannis si Predoiu sa vina in fata romanilor si sa explice de ce atata graba.

Klaus Iohannis: Cei trei candidati propusi de Predoiu la sefia parchetelor, foarte buni Avizul CSM, partial destul de superficial

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca cei trei candidati propusi de ministrul Catalin Predoiu la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT, pe care el i-a numit joi, sunt foarte buni, iar avizul CSM - negativ pentru Gabriela Scutea si Giorgiana Hosu - a fost partial destul de superficial.

Klaus Iohannis, dupa atacurile din Hanau: Romania este solidara cu Germania

Presedinte Klaus Iohannis a reactionat, joi, printr-un mesaj pe Twitter, la atacurilor comise in orasul german Hanau, soldat cu cel putin 11 morti, printre care si atacatorul. Condamn cu fermitate.

Klaus Iohannis considera ciudata atitudinea PSD de boicotare a votului de investire

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )