Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis, dupa atacurile din Hanau: Romania este solidara cu Germania

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa atacurile din Hanau: Romania este solidara cu Germania

Presedinte Klaus Iohannis a reactionat, joi, printr-un mesaj pe Twitter, la atacurilor comise in orasul german Hanau, soldat cu cel putin 11 morti, printre care si atacatorul. Condamn cu fermitate. continuă pe B1

Klaus Iohannis, reactie la atacurile sangeroase de la Hanau: Romania este solidara cu Germania!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj in care condamna cu fermitate atacurile violente impotriva unor oameni inocenti, dupa ce noua oameni au fost ucisi si alti cinci raniti, in urma a doua atacuri la baruri cu specific arab din Germania.

Klaus Iohannis ii cheama pe cei din PSD la votul de investitura a Guvernului Orban: E incorect. in Parlament se lucreaza prin prezenta, nu prin absenta

Klaus Iohannis a criticat decizia PSD de a lipsi de la votul de investitura pentru Guvernul Orban.

UPDATE Atacurile din Germania MAE: 6 din cele 9 victime au fost identificate; nu exista niciun roman

Pana in prezent, au fost identificate sase victime din cele noua ale atacului din Hanau Germania), nefiind confirmat niciun cetatean roman printre acestia, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, care face referire la informatiile transmise de catre autoritatile germane.

Presa germana: O romanca, ucisa in atacul armat din Hanau MAE NU CONFIRMA (VIDEO)

O romanca a fost ucisa in atacul de la Hanau, Germania, potrivit Zeit. de, transmite B1 TV. Femeia din Romania este una dintre cele 9 persoane care au fost omorate, miercuri seara, in localitatea aflata.

MAE: Pana acum nu a fost identificat niciun roman printre victimele atacurilor din Hanau

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimele atacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea PSD-ului este cel putin ciudata. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu primarii: PNDL trebuie regandit, nu desfiintat. Perioada de incompetenta s-a incheiat

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni la Adunarea Generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Acolo, acesta a sustinut intr-un discurs ca parioada de incompetenta s-a incheiat, si ca fondurile alocate administratiilor locale nu vor mai fi determinate de bunul plac al puternicilor zilei. Seful Statului a vorbit si despre programul PNDL, afirmand ca acesta nu trebuie desfiintat, ci regandit.

Klaus Iohannis a semnat: Gabriela Scutea este noul procuror general, Crin Bologa va fi seful DNA, Giorgiana Hosu va conduce DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de numire a noilor sefi de Parchete. Astfel Gabriela Scutea va fi noul procuror general, Crin-Nicu Bologa va conduce Directia Nationala Anticoruptie iCCJ),.

Klaus Iohannis si liderii PNL, intalnire importanta dupa audierea ministrilor: Se pregatesc strategii pentru votul din plen

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri, cu liderii Partidului National Liberal, dupa incheierea audierilor ministrilor propusi sa faca parte din Guvernul Orban II, in comisiile de specialitate.

Klaus Iohannis considera ciudata atitudinea PSD de boicotare a votului de investire

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )