Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis a sesizat CCR privind modificarile Legii regimului armelor si munitiilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a sesizat CCR privind modificarile Legii regimului armelor si munitiilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, marti, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate referitoare la Legea pentru modificarea si completarea Legii 2952004 privind regimul armelor si al. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a sesizat CCR pe legea privind modificarea regimului ARMELOR si MUNITIILOR

Klaus Iohannis a sesizat, marti,CCR pe legea care modifica regimul armelor si al munitiilor, anunta Administratia Prezidentiala. Va prezentam textul integral al sesizarii: Legea pentru.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul publi.

Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor. De cand creste punctul de pensie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, a transmis Administratia Prezidentiala. Punctul de pensie va creste la 1. 265 de lei, de la 1 septembrie 2019.

Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii pensiilor. De la 1 septembrie, punctul de pensie va creste la 1. 265 de lei.

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Legea Pensiilor a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Primesc sau nu pensionarii bani in plus?

Administratia Prezidentiala a anuntat luni dimineata, 8 iulie 2019, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat Legea Pensiilor. Acest proiect a fost semnat de PSD si a mai fost intors o data de seful statului. Acesta lege era asteptata de cei mai multi pensionari din Romania, pentru ca ea prevedea cresterea pensiilor pe care le vor .

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pensiilor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 8 iulie a. c.

Klaus Iohannis, intalnire de taina cu Ludovic Orban la Vila Lac 3

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu liderul PNL, Ludovic Orban. Cei doi ar putea a.

Klaus Iohannis, intalnire de taina cu Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis are programata astazi o intalnire cu liderul PNL Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni. Cei doi pun la cale strategia pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, arata surse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )