Libnet.ro
UNICEF

12:00

KLAUS IOHANNIS SESIZEAZA CCR: inlaturarea lui Bogdan Chiritoiu - miza modificarii de catre PSD a legii concurentei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS SESIZEAZA CCR: inlaturarea lui Bogdan Chiritoiu - miza modificarii de catre PSD a legii concurentei

Lupta politica dintre presedintele Klaus Iohannis si PSD, cu privire la conducerea Consiliului Concurentei, continua la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea adoptata recent de majoritatea parlamentara constituita in jurul PSD, prin care a fost modificata si completata Legea Concurentei nr. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a sesizat la CCR legea privind activitatea Institutului Roman pentru Drepturile Omului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra actului normativ pentru modificarea si completarea Legii nr. 91991 privind infiintarea Institutului Roman pentru Drepturile Omului.

Klaus Iohannis a sesizat CCR privitor la modificarea Legii concurentei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra actului normativ pentru modificarea si completarea Legii concurentei.

Vom avea parte de Uber cu microbuzul. Decizia luata de Klaus Iohannis

Compania Uber, cea mai mare companie de ride-sharing, sau pe romanestetaxi alternativ, anunta in 2018 lansarea serviciului sau de microbuz Uber Bus la Cairo, ceea ce facea capitala egipteana sa fie primul oras din lume care are serviciul. Anuntul a fost facut de Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, in cadrul unei conferinte de presa. Vom avea .

Salariile acestor bugetari au crescut cu 25%. Klaus Iohannis a promulgat legea. Este corect?

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea conform careia se acorda o majorare salariala de pana la 25% bugetarilor care ocupa o functie cu acces la informatii clasificate secret de stat.

Iohannis a sesizat CCR in legatura cu modificarea Legii concurentei

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea si completarea Legii concurentei 211996, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului sustine ca Legislativul a adoptat proiectul cu incalcarea principiului bicameralismului.

Klaus Iohannis a devenit viral. Care e noua melodie a Presedintelui. Esti precaut sau esti prost a devenit refren

Cugetarile lui Klaus OIohannis despre Covid-19 au fost puse pe muzica! Esti precaut sau esti prost a devenit refren de succes pe internet, in paralel cu imaginile care-l infatiseaza pe presedintele nostru fara masca la intilnirile cu liderii europeni, in timp ce mai marii Europei purtau masca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )