Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a sesizat CCR privitor la modificarea Legii concurentei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a sesizat CCR privitor la modificarea Legii concurentei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra actului normativ pentru modificarea si completarea Legii concurentei. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a sesizat CCR in legatura cu modificarea Legii concurentei

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea si completarea Legii concurentei 211996, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului sustine ca Legislativul a adoptat proiectul cu incalcarea principiului bicameralismului.

Klaus Iohannis a sesizat la CCR legea privind activitatea Institutului Roman pentru Drepturile Omului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra actului normativ pentru modificarea si completarea Legii nr. 91991 privind infiintarea Institutului Roman pentru Drepturile Omului.

CRISTINA PRUNA, VICEPRESEDINTE USR: Modificarea legii offshore, blocata de lipsa vointei politice

Modificarea legii offshore este blocata de unii politicieni nu dau doi bani pe potentialul imens al Romaniei in domeniul gazelor naturale, afirma deputatul Cristina Pruna, vicepresedintele Uniunii Salvati Romania, intr-o postare publicata, ieri, pe pagina oficiala de Facebook.

Klaus Iohannis a promulgat legea. Cine are dreptul sa primeasca gratuit masti de protectie

Presedintele, Klaus Iohannis a promulgat un act normativ potrivit caruia se acorda gratuit 30 de masti de protectie lunar. Ce persoane vor beneficia de acestea Klaus Iohannis a promulgat legea. Cine are dreptul sa primeasca gratuit masti de protectie Legea promulgata joi are ca obiectiv achizitionarea de masti de protectie impotriva COVID-19 de catre Ministerul .

PSD, atac grosolan la adresa lui Klaus Iohannis dupa aparitia fara masca: in fata unei boli esti precaut sau esti prost. Una din doua!

PSD nu lasa garda jos niciun moment. Cum l-au prins pe picior gresit, reprezentantii partidului l-au atacat pe Klaus Iohannis cu propriile arme. in urma pozelor aparute in presa cu Klaus Iohannis nepurtand masca, multa lume s-a revoltat si a criticat atitudinea sa. Din acest motiv, PSD a considerat ca este necesar sa faca publica .

Ce i s-a intamplat lui Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a testat un model Ford Puma, al doilea automobil introdus inca de anul trecut pe liniile de productie din Craiova, in timpul unei vizite la fabrica. Ce apatit Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand Presedintele Klaus Iohannis a vizitat .

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom .

Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV

Ca replica la anuntul facut de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, Dan Negru a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj dur. Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV Presedintele Romaniei a anuntat ca Romania a obtinut suma de 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene. in urma acestui .

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

KLAUS IOHANNIS: Pentru Romania este important sa fie parte a NATO ca sa fie aparata, dar si sa ofere securitate

Presedintele Klaus Iohannis a participat,in aceasta zi , la ceremonia de infiintare a Comandamentului Corpului Multinational Sud-Est MNC-SE) si la etapa finala a Exercitiului cu termen scurt de notificare ETSN) care au avut loc la Centrul National de Instruire intrunita CNII) Getica din localitatea brasoveana Cincu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )