Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis si-a publicat declaratia de AVERE. Cat castiga presedintele din CHIRII

B1 B1,
Klaus Iohannis si-a publicat declaratia de AVERE. Cat castiga presedintele din CHIRII

Presedintele Klaus Iohannis si-a publicat declaratia de avere pe anul 2017. Potrivit documentului, veniturile salariale ale sefului statului si ale sotiei sale, profesoara Carmen Iohannis, au scazut, dar au. continuă pe B1

Klaus Iohannis si-a publicat declaratia de avere. Cat castiga presedintele din chirii

Veniturile salariale ale presedintele Klaus Iohannis si ale sotiei sale au scazut, in timp ce incasarile din chirii ale celor doi au crescut, potrivit declaratiei de avere a sefului statului, publicata pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele a publicat noua declaratie de avere. Cati bani a castigat Klaus Iohannis din vanzarea cartii Pas cu pas

Presedintele Klaus Iohannis si-a publicat declaratia de avere, updatata, pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Veniturile salariale ale sefului statului si ale sotiei au scazut, incasarile din chirii au.

Declaratia de avere a lui Klaus Iohannis: Bani mai putini din salariu, venituri mai mari din chirii

Veniturile salariale ale presedintele Klaus Iohannis si ale sotiei sale au scazut, in timp ce incasarile din chirii ale celor doi au crescut, potrivit declaratiei de avere a sefului statului, citata de Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis a avut anul trecut venituri mai mici din salarii si incasari mai mari din chirii

Veniturile salariale ale presedintele Klaus Iohannis si ale sotiei sale au scazut, in timp ce incasarile din chirii ale celor doi au crescut, potrivit declaratiei de avere a sefului statului, publicata pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Seful statului a incasat anul trecut 169. 646 de lei fata de 196. 155 de lei in 2016.

Dezvaluiri ale unui judecator CCR care a votat pentru revocarea lui Kovesi: Ce mesaj i-a transmis Petre Lazaroiu lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat pe judecatorii de la Curtea Constitutionala ca fac jocul PSD dupa ce acestia au publicat motivarea prin care il obliga pe seful statului sa semneze decretul de revocare.

Klaus Iohannis anunta ca nu a luat inca decizia de revocare a lui Kovesi: Si aceasta saptamana este dedicata cititului

Klaus Iohannis a dat de inteles ca nu se grabeste sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi Si aceasta saptamana este dedicata cititului, a raspuns Klaus Iohannis reporterului Antena 3, cand a fost.

Politikix. Klaus Iohannis a implinit 59 de ani. Cum a petrecut Presedintele

In ziua in care a implinit 59 de ani, presedintele Klaus Iohannis a participat la o dezbatere despre educatie. Pentru prima data de cand e presedinte, Iohannis a avut grija sa nu isi neglijeze fanii de pe.

Radu Banciu: Klaus Iohannis continua sa citeasca motivarea CCR ca o femeie dupa ce isi cumpara o masina de spalat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu intarzierea presedintelui Klaus Iohannis de a anunta decizia privind revocarea lui Kovesi in contextul in care a anuntat ca va citit.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna: Simina Tanasescu mi-a aratat alta sesizare

Petre Lazaroiu, judecatorul CCR implicat in scandalul privind depasirea mandatului constitutional, il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna. Acesta afirma ca Administratia Prezidentiala a prezentat marti o .

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu il contrazice pe Klaus Iohannis. Simina Tanasescu mi-a aratat alta sesizare

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a vorbit, marti, in emisiunea Sinteza zilei, despre afirmatiile presedintelui Romaniei. Klaus Iohannis a negat marti ca Simina Tanasescu, consiliera sa, ar fi facut vr.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )