Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, isi petrec sarbatorile de Paste in Afganistan: Vizita Primei Doamne in Irak, o premiera de acest gen pentru Romania (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, isi petrec sarbatorile de Paste in Afganistan: Vizita Primei Doamne in Irak, o premiera de acest gen pentru Romania (VIDEO)

Nici la Sibiu, nici la Bucuresti! Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, petrec Pastele in Afganistan, acolo unde vor ciocni oua rosii cu militarii romani aflati in misiune, arata B1. continuă pe B1

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, isi petrec sarbatorile de Paste in Afganistan: Vizita Primei Doamne intr-o zona de lupta, o premiera de acest gen pentru Romania (VIDEO)

Nici la Sibiu, nici la Bucuresti! Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, petrec Pastele in Afganistan, acolo unde vor ciocni oua rosii cu militarii romani aflati in misiune, arata B1.

Presedintele Klaus Iohannis a plecat in Afganistan, la o intalnire cu militarii romani. Carmen Iohannis il insoteste

Presedintele Klaus Iohannis se afla, duminica, in prima zi de Paste, in Afganistan, alaturi de sotia sa, Carmen, unde are intalniri cu militarii romani aflati in misiune.

VIDEO Klaus Iohannis a sosit la Slujba de inviere de la Patriarhie, alaturi de sotie. Cateva persoane au strigat Demisia!

Presedintele Klaus Iohannis, insotit de sotia sa, Carmen, au ajuns, sambata seara, la Patriarhie, unde participa la Slujba de inviere, alaturi de alte mii de credinciosi din Capitala, la inceputul slujbei doua persoane strigand catre seful statului Demisia!, fiind indepartate de jandarmi.

Smiley, despre cum isi petrece sarbatorile: De Paste, intotdeauna merg la inviere cu familia si prietenii (VIDEO)

Daca de Revelion artistii abia fac fata avalansei de concerte, de Paste, stau cu familia si prietenii. Fie ca aleg sa ramana acasa, fie ca merg in alte locuri, acestia se bucura de.

Klaus Iohannis a promulgat legea recuperarii salariilor profesorilor: De aceasta lege va beneficia si sotia presdintelui

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care cadrele didactice isi primesc diferentele salariale pierdute. La acel moment, decizia de taiere a fost luata de Guvernul Boc. Interesant e ca de aceasta lege.

Klaus Iohannis: Miza noastra la summitul de la Varsovia este sa consolidam prezenta NATO in Romania / Situatia din proximitatea Romaniei ne cere sa solicitam sprijin din partea aliatilor nostri

Miza Romaniei la summitul NATO de la Varsovia este sa consolidam prezenta aliantei pe flancul sudic, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in Afganistan, adaugand ca situatia din proximitatea Romaniei ne cere sa solicitam sprijin din partea aliatilor nostri si ca greul va incepe dupa summit, transmite Mediafax.

Ce s-a intamplat cu persoanele care i-au cerut demisia lui Klaus Iohannis, la slujba de inviere

Sambata seara, la Patriarhie, in timpul slujbei de inviere, doua persoane s-au apropiat de presedintele Klaus Iohannis si au strigat inspre acesta: Demisia!. Cei doi, un barbat.

Klaus Iohannis petrece Pastele ortodox cu militarii romani in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis se afla duminica in teatrul de operatiuni din Afganistan, unde se intalneste cu militari romani aflati in misiune in aceasta tara, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele este.

UPDATE Klaus Iohannis in Afganistan, pentru o intalnire cu militarii romani: Voi, cei aflati in teatru, stiti cel mai bine realitatile din teren. Misiunea Afganistan nu este incheiata

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat duminica in teatrul de operatiuni din Afganistan, s-a intalnit cu militari romani aflati in misiune in aceasta tara, a anuntat Administratia Prezidentiala. UPDATE Seful statului le-a transmis militarilor ca ei stiu bine ca misiunea nu s-a incheiat, acesta fiind principalul front de lupta impotriva terorismului.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru ortodocsii care sarbatoresc invierea Domnului Iisus Hristos (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis ortodocsilor care sarbatoresc duminica invierea Mantuitorului Iisus Hristos un mesaj video pe pagina oficiala de Facebook. invierea Domnului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )