Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis sparge un nou record: politicianul cu cele mai multe like-uri pe Facebook din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis sparge un nou record: politicianul cu cele mai multe like-uri pe Facebook din Europa

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a devenit primul politician din Europa care a atins un milion de like-uri pe Facebook. Este a doua reusita a primarului din Sibiu, dupa ce la turul doi al alegerilor prezidentiale a reusit sa recupereze. continuă pe Wall-Street Ro

Financial Times: Victoria lui Klaus Iohannis s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, arata Fi.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in peste 72% dintre comunele din judet, la care se adauga cele patru orase

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in cele patru orase din judet, la care se adauga si 72% dintre comune. in unele comune scorul obtinut de Klaus Iohannis este absolut umilitor pentru contracandidatul sau, care a reusit intre primul si al doilea tur sa isi creasca electoratul doar cu 1%.

UPDATE Cele 18 promisiuni din campanie ale lui Klaus Iohannis. Vezi si prin ce au ramas in istorie fostii presedinti

Potrivit celor mai recente date, Klaus Iohannis are un avantaj confortabil de voturi fata de contracandidatul sau, socialistul Victor Ponta. Iohannis si-a bazat campania pe un program de factura liberala care poate fi comprimat in 18 promisiuni care trebuie respectate, odata ajuns la Cotroceni. Sub mandatul sau, Romania ar putea adopta moneda euro, una din marile provocari economice, asumate si de conducerea Bancii Nationale. Vezi intext care sunt cele 18 promisiuni pe care viitorul presedinte s-a obligat sa le respecte si un inventar al principalelor momente cheie ale fostilor presedinti ai Romaniei.

VIDEO Klaus Iohannis a votat la Sibiu Am cele mai mari sperante

Klaus Iohannis si-a exprimat speranta ca, la aceste alegeri, nu se va repeta situatia din primul tur, cand romanii din diaspora au intampinat probleme la vot.

Financial Times, despre victoria lui Klaus Iohannis: Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, comenteaza Financial Times miercuri, potrivit Mediafax. Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta, fiind incurajator pentru cele trei lucruri pe care le arata despre Europa centrala si de est: politica etnica problematica, lupta continua impotriva coruptiei si competitia intre alianta euro-atlantica si Rusia, scrie publicatia citata.

Klaus Iohannis: Noi, PNL nou, dorim sa preluam puterea, in 2015 sau 2016. Nu dorim o cosmetizare a unui Guvern PSD

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat marti, intr-o conferinta de presa, ca PNL doreste sa preia puterea in 2015 sau 2016, aratand ca nu doreste o cosmetizare a unui guvern PSD, ci o schimbare.

Iohannis: PNL nou vrea sa preia puterea. Nu vrem o cosmetizare a unui Guvern PSD

Co-presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Partidul National Liberal nou vrea sa preia puterea, in 2015 sau cel mai tarziu in 2016, cand vor fi alegeri parlamentare. Presedintele ales a precizat ca PNL nu vrea o cosmetizare a unui.

Cum se explica victoria lui Iohannis? Afla cele mai bune explicatii, azi, la Sinteza zilei

Victoria lui Klaus Iohannis nu era sperata nici macar de sustinatorii sai. in toate sondajele Victor Ponta era dat drept castigator. Cum se explica asadar victoria lui Iohannis? Nu pierde cele mai bune.

Klaus Iohannis: Aceasta victorie nu este a mea, este a voastra, a romanilor! (FOTO)

Luni dimineata, Klaus Iohannis, castigatorul alegerilor prezidentiale a transmis un nou mesaj sustinatorilor sai, prin intermediul unei retele de socializare. Aceasta victorie nu este a mea, este a.

Alegeri prezidentiale 2014: Cum s-au impartit Klaus Iohannis si Victor Ponta pe voturi in Salaj

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a aduna in Salaj 77. 397 de voturi valabile 62,93 la suta), in timp ce contracandidatul sau, Victor Ponta, a fost votat de 45. 582 de salajeni 37,06 la suta). Pe unitatii administrative, la alegerile prezidentiale 2014, turul doi, Klaus Iohannis a castigat in cele patru orase din Salaj si in 41 de comune, in timp ce Ponta a castigat doar in 16 comune.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )