Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE. Ce s-a intamplat cand s-a asezat langa Angela Merkel

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE. Ce s-a intamplat cand s-a asezat langa Angela Merkel

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE, unde le-a facut sa rada in hohote pe Angela Merkel si Ursula von der Leyen. Presedintele Romaniei apare foarte relaxat si plin de voie buna in fotografiile publicate de PPE, alaturi de ceilalti sefi de stat si de guvern din familia popularilor. Klaus Iohannis, vesel si . continuă pe Playtech

Melania Trump a intors toate privirile la ultima receptie de la Casa Alba. Cum s-a imbracat Prima Doamna a SUA

Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii a aratat impecabil la toate evenimentele publice la care a participat in ultima vreme alaturi de sotul ei. Melania Trump a intors toate privirile la ultima receptie de la Casa Alba, unde a purtat o rochie de 4. 000 de dolari creata de designerul libanez Reem Acra. Melania Trump .

Anamaria Prodan atrage toate privirile si in Dubai. Cu ce geanta de fite s-a afisat impresara

Anamaria Prodan nu renunta la eticheta sa. Vedeta s-a afisat dintotdeauna cu lucruri scumpe, mai ales daca vorbim de accesorii. Cum a reusit sa ia toate privirile in Dubai si cu ce geanta s-a pozat sotia lui Laurentiu Reghecampf? Anamaria Prodan, genti de fite si accesorii extrem de scumpe Anamaria Prodan nu se dezice de .

Sotia lui Pepe a intors toate privirile in Barcelona. Cum a aparut in plina zi, alaturi de artist FOTO

Raluca Pastrama, sotia lui Pepe, a reusit sa intoarca toate privirile, cand si-a facut aparitia pe strada, in Barcelona. Cei doi au plecat de curand in Spania, iar momentul care a facut furori s-a petrecut departe de casa, cand bruneta se afla chiar in compania cunoscutului artist. Acestia formeaza un cuplu de mai bine de .

Ce masina conduce Carmen de la Salciua. Culoarea automobilului atrage toate privirile

Instagramul a luat foc atunci cand Carmen de la Salciua si-a postat o fotografie cu noua ei masina, achizitionata inainte de Craciun. Ce automobil conduce interpreta de muzica de petrecere? Ce masina conduce Carmen de la Salciua? Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt doua personaje care nu au aparut de mult in lumea .

Reactia lui Adrian Nastase, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca ii retrage decoratia. Asa construieste Romania normala!

Fostul premier a reactionat dur, dupa anuntul facut de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma cu cateva zile, potrivit caruia va retrage toate decoratiile pentru cei care au condamnari penale. Adrian Nastase i-a transmis un mesaj liderului statului, facand declaratii pe acest subiect care a starnit foarte multe reactii, in ultima perioada. Reactia lui Adrian .

KLAUS IOHANNIS DESPRE EVALUAREA AGENTIEI STANDARS POORS: Sunt convins ca vom avea un buget mult mai solid pentru anul 2020

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, referitor la evaluarea Agentiei Standard and Poor and s Global Ratings, ca se refera la derapajul bugetar care a aparut motivat de cheltuiala excesiva si bugetul prost facut de Guvernul anterior. Iohannis a spus ca aceasta evaluare este posibil sa se reflecte in decizia unor investitori de a veni in Romania, dar si intr-o mica influenta la dobanzi, informeaza News. ro.

Ilie Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis: E un mut care nu spune nimic. De la ce a pornit scandalul

Ilie Nastase il critica dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a anuntat ca va retrage decoratiile acordate tuturor persoanelor care au fost condamnate penal. Fostul mare tenismen a parut deranjat de deciza presedintelui, desi a declarat ca nu are nicio problema. Ilie Nastase, dupa ce Iohannis a anuntat ca retrage decoratiile condamnatilor penal: .

Pensiile pe care Klaus Iohannis le vrea eliminate cu orice pret. PSD a exagerat cu aceste indemnizatii

Astazi Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o zi plina de declaratii si, bineinteles, de atacuri la reprezentantii PSD. in plus fata de cele discutate pe marginea eliminarii pensiilor, domnul Iohannis a avut cateva lucruri de spus si despre motiunea simpla de cenzura inaintata in Parlament impotriva Ministrului Liberal de la Finante, Florin Citu. Pensiile .

KLAUS IOHANNIS, LA BRUXELLES: Ne indreptam spre un Brexit cu acord

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, la Bruxelles, dupa Consiliul European, care a avut ca principale teme Green Deal, bugetul multianual si Brexitul.

KLAUS IOHANNIS, LA BRUXELLES: Ne indreptam spre un Brexit cu acord

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, la Bruxelles, dupa Consiliul European, care a avut ca principale teme Green Deal, bugetul multianual si Brexitul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )