Libnet.ro
UNICEF

17:00

KLAUS IOHANNIS: Strategia care sa fructifice patrimoniul national si creativitatea trebuie dusa la bun sfarsit de actuala guvernare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Strategia care sa fructifice patrimoniul national si creativitatea trebuie dusa la bun sfarsit de actuala guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a decorat astazi, la Palatul Cotroceni, mai multi actanti din domeniul cultural si a sustinut un discurs in care a afirmat ca strategia care sa fructifice patrimoniul national cultural trebuie dusa la bun sfarsit de actuala guvernare. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Strategia care sa fructifice patrimoniul national si creativitatea trebuie dusa la bun sfarsit de actuala guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a decorat vineri, la Palatul Cotroceni, mai multi actanti din domeniul cultural si a sustinut un discurs in care a afirmat ca strategia care sa fructifice patrimoniul national cultural trebuie dusa la bun sfarsit de actuala guvernare.

KLAUS IOHANNIS: Ma voi vaccina public pe 15 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va vaccina public, vineri, 15 ianuarie, la debutul celei de-a doua etape prevazuta in strategia nationala de vaccinare anti-Covid 19.

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-covid-19. Ce a declarat imediat dupa inoculare

Momentul asteptat de toata Romania a sosit! Presedintele tarii urmeaza a fi un exemplu pentru toti cetatenii dupa ce se va alatura presedintilor altor state care deja s-au vaccinat. Klaus Iohannis s-a vaccinat in fata romanilor UPDATE: Imediat dupa vaccinare, Klaus Iohannis a transmis un mesaj catre cetateni. Acesta a explicat ca vaccinarea este o .

Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

In urma cu cateva zile, Klaus Iohannis spunea ca se va imuniza impotriva COVID-19 odata cu a doua faza a campaniei de vaccinare. Iata ca presedintele Romaniei s-a tinut de cuvant si astazi s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la Spitalul Militar din Capitala. Secretul muschilor lui Klaus Iohannis Dupa ce au aparut imagini cu presedintele Iohannis .

Spitalul la care se va avccina Klaus Iohannis anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis se va imuniza anti-COVID, astazi, la ora 10:00, la Centrul de vaccinare .

Cand revin elevii la scoala. E oficial, anuntul de ultima ora al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre reintoarcerea elevilor in banci, din data de 8 februarie, adica din semestrul al doilea. Cand revin elevii la scoala Am ajuns in unanimitate la o concluzie extrem de importanta. Incepand din semestrul 2, majoritatea scolilor se vor redeschide, in conditiile in .

Se redeschid scolile din al doilea semestru? Presedintele Klaus Iohannis a convocat o intalnire pentru a lua o decizie

O decizie privind situatia unitatilor de invatamant din Romania, dar si modul in care vor fi desfasurate cursurile scolare dupa 8 ianuarie, data cand incepe al doilea semestru din anul scolar 2020 2021, ar putea fi comunicata joi. Presedintele Klaus Iohannis Iohannis a convocat premierul si o parte din ministri la Cotroceni, pentru a lua o decizie.

Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis. Tensiunea este evidenta

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman. in urma acestui fapt, Adrian Nastase a postat un mesaj ironic in acest context. Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis intr-o postare pe blogul sau, fostul premier Adrian Nastase sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului Statelor Unite in .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )