Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: Strategiile pentru prevenirea efectelor fenomenelor meteo extreme - urgente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Strategiile pentru prevenirea efectelor fenomenelor meteo extreme - urgente

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in contextul tragediei din judetul Prahova, unde patru copii au fost luati de o viitura, ca este nevoie de elaborarea unor strategii pentru prevenirea efectele fenomenelor meteo extreme. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Tragedia din Prahova, unde patru copii au fost luati de viituri, un puternic semnal de alarma ca este urgenta nevoie de strategii pentru a preveni efectele fenomenelor meteo extreme

Presedintele Klaus Iohannis spune ca tragedia din Prahova, unde trei copii au murit luati de viituri, iar un al patrulea este dat disparut, reprezinta un puternic semnal de alarma ca este urgenta nevoie de strategii pentru a preveni, pe cat posibil, efectele fenomenelor meteo extreme si de planuri de actiune imediata atunci cand au loc astfel de evenimente climatice extraordinare.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PROPUNERILE DE REMANIERE: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru saptamana viitoare, partidele parlamentare la consultari pentru a gasi cele mai bune solutii pentru implementarea rezultatelor referendumului pe justitie din 26 mai. Iohannis a declarat, cu prilejul unei conferinte de presa ce a avut loc, ieri, la Palatul Cotroceni: 6,5 milioane de romani au raspuns cu DA la fiecare intrebare. Acum suntem in momentul in care trebuie sa decidem cum sa punem in practica ce a decis poporul. Am decis sa chem partidele la consultari pe aceasta tema si ne vom intalni marti si miercuri.

KLAUS IOHANNIS: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a convocat partidele la consultari saptamana viitoare, pentru a decide cum se va pune in practica rezultatul de la referendumul din 26 mai. ---- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean ca membru al Guvernului.

Klaus Iohannis pregateste o noua bomba electorala

Klaus Iohannis intentioneaza sa repete strategia de la alegerile europarlamentare, cu ocazia alegerilor prezidentiale. De aceasta data, presedintele spera la un referendum de modificare a Constitutiei, pentru a .

Klaus Iohannis, dupa ce patru copii au fost luati de viitura in Prahova: Autoritatile responsabile sa ia toate masurile care se impun. Sunt alaturi de familia indurerata in aceste momente grele

Presedintele Klaus Iohannis cere autoritatilor sa ia toate masurile pentru a-i ajuta pe romanii afectati de inundatiile din ultimele ore. intr-un comunicat de presa transmis, sambata, de Administratia.

Gafa lui Klaus Iohannis, in timpul vizitei Papei Francisc la Palatul Cotroceni

Un mic incident a avut loc la Palatul Cotroceni, in timpul vizitei Papei Francisc in Bucuresti. Klaus Iohannis a ezitat pentru putina vreme sa dea mana cu sefa de Protocol de la Palatul Cotroceni. Delia Dinu.

Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la Bucuresti: Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti putin dupa ora 11. 00 si a fost intampinat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si de Prima Doamna, Carmen Iohannis. E o mare placere pentru noi sa va salutam.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Klaus Iohannis: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu va accepta sub nicio forma propunerea lui Titus Corlatean pentru functia de vicepremier. Aceasta propunere va fi clar respinsa. Titus Corlatean nu va fi ministru.

Vizita neanuntata la Cotroceni: Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila se afla in acest moment la Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Este o vizita neanuntata. Reamintim ca presedintele nu accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, potrivit unor surse politice. De asemenea, a cerut demiterea imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )