Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis pregateste o noua bomba electorala

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis pregateste o noua bomba electorala

Klaus Iohannis intentioneaza sa repete strategia de la alegerile europarlamentare, cu ocazia alegerilor prezidentiale. De aceasta data, presedintele spera la un referendum de modificare a Constitutiei, pentru a . continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a convocat partidele la consultari saptamana viitoare, pentru a decide cum se va pune in practica rezultatul de la referendumul din 26 mai. ---- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean ca membru al Guvernului.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Presedintele Klaus Iohannis, primit cu aplauze la Blaj, unde Papa Francisc va beatifica sapte episcopi greco-catolici(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au ajuns duminica, in jurul orei 10. 30, la Blaj, acolo unde Papa Francisc va oficia Divina Liturghie cu Beatificarea a sapte episcopi greco-catolici.

Presedintele Klaus Iohannis, primit cu aplauze la Blaj, unde Papa Francisc a beatificat sapte episcopi greco-catolici(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au ajuns duminica, in jurul orei 10. 30, la Blaj, acolo unde Papa Francisc a oficiat Divina Liturghie cu Beatificarea a sapte episcopi greco-catolici.

KLAUS IOHANNIS: Strategiile pentru prevenirea efectelor fenomenelor meteo extreme - urgente

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in contextul tragediei din judetul Prahova, unde patru copii au fost luati de o viitura, ca este nevoie de elaborarea unor strategii pentru prevenirea efectele fenomenelor meteo extreme.

Ziua Copilului. Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step. Ce le-a spus presedintele copiilor

De Ziua Copilului, Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step din Capitala. Copii i-au oferit cadou o pisica facuta de ei din materiale reciclabile, iar presedintele Romaniei a spus ca ii place foarte mult copiii si cum reactioneaza elevii de la unitatea de invatamant pe care a vizitat-o. Iohannis a adaugat ca ii plac [] .

Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la Bucuresti: Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti putin dupa ora 11. 00 si a fost intampinat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si de Prima Doamna, Carmen Iohannis. E o mare placere pentru noi sa va salutam.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PROPUNERILE DE REMANIERE: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru saptamana viitoare, partidele parlamentare la consultari pentru a gasi cele mai bune solutii pentru implementarea rezultatelor referendumului pe justitie din 26 mai. Iohannis a declarat, cu prilejul unei conferinte de presa ce a avut loc, ieri, la Palatul Cotroceni: 6,5 milioane de romani au raspuns cu DA la fiecare intrebare. Acum suntem in momentul in care trebuie sa decidem cum sa punem in practica ce a decis poporul. Am decis sa chem partidele la consultari pe aceasta tema si ne vom intalni marti si miercuri.

Klaus Iohannis, despre politistul impuscat mortal in timpul misiunii: Faptuitorul sa fie urgent prins si deferit justitiei

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza in cazul politistului care a fost impuscat mortal, duminica, in timp ce se afla in misiune, in judetul Timis. intr-un comunicat de presa transmis de Admini.

Ce a aparut pe contul de Facebook a lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Papa Francisc la Blaj - FOTO

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la ceremonia de la Blaj, acolo unde Papa Francisc a oficiat Sfanta Liturghie si slujba de Beatificare a celor sapte Episcopi greco-catolici martiri in timpul regimului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )