Libnet.ro
UNICEF

15:45

Klaus Iohannis, la Summitul NATO: Credem ca vom obtine o prezenta sporita a NATO la Marea Neagra (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, la Summitul NATO: Credem ca vom obtine o prezenta sporita a NATO la Marea Neagra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, unde participa la Summitul Aliantei Nord-Atlantice. Seful statului a declarat ca pentru Romania este foarte importanta atentia care va fi acordata. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul va include o.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul NATO

In timpul reuniunii NATO de la Bruxelles presedintele Klaus Iohannis a decis sa poarte ochelari de soare. Programul include o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic, o intalnire de lucru a liderilor aliati, precum si o reuniune in formatul Misiunii Resolute Support din Afganistan. De asemenea, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta, dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, relateaza Agerpres.

Dupa SCANDALUL revocarii sefei DNA, Klaus Iohannis pleaca doua zile la Bruxelles. Seful statului participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul include o.

Presedintele Iohannis participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Programul include o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic, o intalnire de lucru a liderilor al.

Imagine virala cu presedintele Klaus Iohannis la Bruxelles. Radu Tudor: Asa este civilizat

Aparitia presedintelui Klaus Iohannis la Summitul NATO, cu ochelari de soare in timpul unei demonstratii aeriene, a polarizat din nou societatea. Criticat de unii, aparat de altii, cert este ca.

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi, la Bruxeles, la Summitul Aliantei Nord-Atlantice

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice care va avea loc la Bruxelles, unde, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, conform Administratiei Prezidentiale.

Politic show:Surse: Presedintele Klaus Iohannis l va numi pe Felix Banila la sefia DIICOT; Revocarea nu opreste suspendarea. Iohannis, acuzat de un complex de abateri constitutionale; Suspendari de 30 de zile pentru deputati si fara pancarte n plen

Estul nu crede ca protectia i se cuvine din oficiu. Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la summitul Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles, ocazie cu care. Kovesi a demisionat, dar n-a scapat de probleme. Sectia pentru procurori a CSM este asteptata, miercuri, sa pronunte o solutie in.

Summitul NATO de la Bruxelles se anunta tensionat

ACTUALIZERE 12:20 Trump critica Germania prezentand-o drept prizoniera Rusiei Presedintele american Donald Trump a lansat astazi un violent atac la adresa Germaniei, pe care o acuza ca este prizoniera Rusiei, pentru ca ea cumpara de la Moscova o mare parte a energiei sale, inaintea deschiderii unui summit NATO a Bruxelles, relateaza AFP. ------ Summitul NATO care incepe astazi la Bruxelles - caustic, dificil si imprevizibil - se anunta tensionat, atat timp cat va depinde de dispozitia lui Donald Trump, invitat de europeni sa-si aprecieze mai mult aliatii, scrie AFP.

Klaus Iohannis, despre revocarea Codrutei Kovesi: in niciun moment nu a fost o optiune pentru mine sa nu respect Constitutia si statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, primele declaratii in legatura cu revocarea Laurei Coduta Kovesi de la conducerea DNA. Prezent la summit-ul NATO de la Bruxelles, seful statului a declarat .

Klaus Iohannis, despre revocarea Codrutei Kovesi: in niciun moment nu a fost o optiune pentru mine sa nu respect Constitutia si statul de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, primele declaratii in legatura cu revocarea Laurei Coduta Kovesi de la conducerea DNA. Prezent la summit-ul NATO de la Bruxelles, seful statului a declarat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )