Libnet.ro
UNICEF

08:15

Klaus Iohannis, in prima zi de campanie electorala. Publicul nu are voie sa intre cu camere mobile

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, in prima zi de campanie electorala. Publicul nu are voie sa intre cu camere mobile

In prima zi de campanie electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis este asteptat vineri dupa-amiaza la Baia Mare, potrivit ziarului loca 2mnews. ro La intalnirea cu. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a dezvaluit cate case are: Nu sunt sase

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu are nicio problema nici in civil, nici in penal in ceea ce priveste casele sale.

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa de la sediul PNL, in care a dezbatut principalele teme de actualitate. Prezidentiabilul PNL a atacat inca o data PSD, afirmand ca.

Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa de la sediul PNL, in care a dezbatut principalele teme de actualitate. Prezidentiabilul PNL a atacat inca o data PSD, afirmand ca.

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere, la Antena 3

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere electorala inedita. Prezentatorul de la Antena 3 a anuntat ca trustul din care face parte va pune la dispozitie toate cele 5 canale de televiziune, 2 posturi de radio si 12 platforme online. Mihai Gadea vrea dezbatere Iohannis vs. Dancila la Antena .

SONDAJ Alegeri prezidentiale: Ar trebui Klaus Iohannis sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila?

Presedintele Klaus Iohannis este presat sa accepte o dezbatere electorala cu Viorica Dancila, dupa ce el si staff-ul sau au transmis ca nu au o astfel de intentie nici pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Argumentul: ca o astfel de confruntare nu ar aduce nimic in plus. Acum cinci ani, la precedentele alegeri, el in acuza pe Victor Ponta de aroganta cand acesta din urma refuza o dezbatere. Sondaj HotNews. ro: Ar trebui Klaus Iohannis sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancilla?.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Daca vrem sa aratam PSD-ului unde ii este locul, in Opozitie, romanii sa mearga la vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara la Baia Mare, la primul sau miting electoral pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis a mai spus ca PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news, dar isi fac singuri un deserviciu prin acest mod de a face campanie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Petitie online pentru o dezbatere intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Liderii TSD Cluj au lansat o petitie online pentru o dezbatere electorala intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale.

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Klaus Iohannis. il combate cu propriile sale declaratii

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, il ironizeaza pe contracandidatul sau Klaus Iohannis cu propriile sale declaratii. in campania electorala din 2014, Iohannis ii reprosa lui.

E incredibil ce posta Klaus Iohannis inainte de confruntarea cu Victor Ponta din 2014

Pe 4 noiembrie 2014, Klaus Iohannis ii solicita premierului atunci in functie Victor Ponta sa accepte participarea la o dezbatere electorala. Iohannis il soma in mod public candidatului Victor Ponta sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )