Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis: Suntem tot mai DEPARTE de o revocare a procurorului-sef al DNA

B1 B1,
Klaus Iohannis: Suntem tot mai DEPARTE de o revocare a procurorului-sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca asteapta o serie de documente pentru o decizie in cazul procurorului-sef al DNA, subliniind ca suntem tot mai departe de revocare, transmite Agerpres. continuă pe B1

Iohannis: Suntem departe de o revocare a procurorului-sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca asteapta o serie de documente pentru o decizie in cazul procurorului-sef al DNA, subliniind ca suntem tot mai departe de revocare. O decizie astazi, nu.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis in contextul cererii de revocare a sefei DNA: Trebuie sa ia masurile care se impun

Premierul Viorica Dancila continua sa se pozitioneze de o parte sau alta in contextul scandalului din justitie care a dus la declantarea de catre ministrul Justitiei a procedurii de revocare a sefei DNA,.

Numirea procurorilor-sefi: CCR si PSD l-au lasat pe Klaus Iohannis fara putere. Motivarea Curtii, pe intelesul tuturor

CCR a publicat motivarea deciziei prin care a declarat partial neconstitutionala Legea 303/2004, una dintre cele trei legi ale Justitiei modificate de PSD. Practic, CCR a consfintit demersul prin care PSD i-a amputat masiv puterea presedintelui Klaus Iohannis in procedura de numire a procurorilor-sefi Parchet General, DNA, DIICOT) sau a conducerii Curtii Supreme. Magistrat raportor a fost Mona Pivniceru. Iata un tablou comparativ.

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora, dupa discursul lui Klaus Iohannis de la bilantul DNA

Liviu Plesoianu a facut un anunt de ultima ora, dupa ce a auzit declaratiile lui Klaus Iohannis de la bilantul DNA. Deputatul PSD a spus ca este mai hotarat ca oricand sa candideze la alegerile.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis dupa bilantul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie, ocazie cu care si-a reafirmat sprijinul pentru institutia condusa de Laura Coruta Kovesi. O parte din mesajul.

Klaus Iohannis: DNA are in mine un sustinator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca Directia Nationala Anticoruptie a aratat, prin activitatea sa, ca principiile statului de drept nu sunt simple deziderate, seful statului transmitandu-le ma.

LIVE VIDEO TEXT Raportul DNA, prezentat de Laura Codruta Kovesi in fata lui Klaus Iohannis la ora 11.00

Laura Codruta Kovesi, prezinta miercuri de la ora 11. 00 raportul de activitate al DNA. La sedinta va lua cuvantul si presedintele Klaus Iohannis, printre invitati numarandu-se si ambasadorul SUA, Hans Klemm.

Klaus Iohannis participa miercuri la bilantul DNA pe 2017

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent miercuri la prezentarea raportului de activitate pe anul 2017 al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat marti seara Administratia.

Presedintele Klaus Iohannis si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, reclamati la Consiliul Discriminarii

Presedintele Klaus Iohannis si procurorul-sef al DNA au fost reclamati la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD). Sesizarile au fost trimise de un organ de presa, a declarat presedintele CNCD Csaba Asztalos.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL despre SUSPENDAREA presedintelui Klaus Iohannis: Categoric... (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu se ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta va refuza sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )