Libnet.ro
UNICEF

14:01

Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa la ora 18.00

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, prima conferinta de presa din criza - LIVE TEXT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

VIDEO Relaxare doar teoretica. Iohannis explica ce restrictii vor ramane in vigoare si dupa 15 mai. Pericolul nu a trecut

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat ca Romania inca nu a tins varful pandemiei, prin urmare pericolul nu a trecut. Romania va face primul pas spre normalitate incepand cu mijlocul lunii mai, insa multe dintre interdictii vor ramane in continuare in vigoare, chiar daca starea de urgenta va fi ridicata. Seful statului a criticat din nou PSD si masurile populiste din Parlament.

Klaus Iohannis: Nici dupa 15 mai nu vom putea sa plecam din localitate decat daca avem un motiv foarte serios

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Iohannis sustine relocarea unor capacitati de productie strategica in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti seara, intr-o conferinta la Cotroceni, ca, avand in vedere criza declansata de pandemia de coronavirus, va exista probabil o regandire si o reasezare a lanturilor economice, a lanturilor de productie, astfel incat sa avem grija ca in Uniunea Europeana sa existe facilitati de productie acolo unde se realizeaza o productie strategica.

Klaus Iohannis pregateste starea de alerta

Relaxarea graduala a masurilor luate in timpul starii de urgenta, criticarea unor legi adoptate in Parlament, achizitiile desfasurate in timpul pandemiei, masurile privind relansarea economica, organizarea alegerilor si viitoarea rectificare bugetara au reprezentat o parte dintre temele pe care presedintele Klaus Iohannis le-a abordat in prima conferinta de presa organizata de la inceputul starii de urgenta.

Klaus Iohannis: Am ajuns la 10.000 de testari pentru coronavirus pe zi, in doar o luna si jumatate. Nu suntem chiar in coada Europei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Romania a ajuns la o capacitate de 10. 000 de testari pentru coronavirus pe zi, desi in debutul epidemiei la nivel national se.

Klaus Iohannis a vorbit despre reluarea fotbalului. Care sunt conditiile

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, printre altele, si despre reluarea evenimentelor sportive in Romania.

Presedintele Klaus Iohannis, despre starea de urgenta: Saptamana viitoare vom lua o decize daca o continaum sau o inlocuim Viata noastra a tuturor va ramane luni de zile sub semnul acestei epidemii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti seara in cadrul unei conferinte de presa ca exista posibilitatea ca in cursul saptamanii viitoare sa se iao decizie in privinta continuarii starii de.

Klaus Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Este una dintre masurile care trebuie foarte bine cantarite de Guvern si de Ministerul Finantelor

Intrebat daca Guvernul va avea bani pentru dublarea alocatiilor, presedintele Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa sustinuta marti seara ca Executivul si Ministerul Finantelor vor trebui.

Klaus Iohannis: Guvernul Orban a luat primele masuri concrete cu mult timp inainte sa avem vreun caz in Romania Fortele noastre de ordine publica si-au facut treaba foarte bine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti in cadrul unei conferinte de presa ca a prrimit informari la timp despre criza COVID-19, atat de la servicii, cat si de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, ac.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )