Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, videoconferinta cu Ludovic Orban, Nelu Tataru si prefectul de Suceava, la solicitarea presedintelui

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, videoconferinta cu Ludovic Orban, Nelu Tataru si prefectul de Suceava, la solicitarea presedintelui

La solicitarea presedintelui Klaus Iohannis, joi, de la ora 16:00, va avea loc o videoconferinta cu premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, si reprezentanti ai institutiilor locale cu privire la situatia epidemiologica de la Suceava. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Nelu Tataru a luat masuri pentru intarirea DSP si pentru demararea procedurilor de ancheta epidemiologica la Suceava

Premierul Ludovic Orban a declarat ca ancheta epidemiologica la Suceava va fi reluata si le-a transmis romanilor sa aiba incredere in masurile luate de autoritati.

Sedinta de la Palatul Cotroceni s-a incheiat. Klaus Iohannis s-a intalnit cu Ludovic Orban si ministrii din Guvern

Upate. Sedinta de la Palatul Cotroceni s-a incheiat. Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii.

Ora 13.00. Iohannis i-a chemat in sedinta de urgenta la Palatul Cotroceni pe Orban, Arafat, Vela si Nelu Tataru

O noua sedinta pe tema masurilor pentru gestionarea epidemiei de coronavirus are loc marti la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis urmand sa discute cu premieurl Ludovid Orban, cu ministrii Sanatatii, Afacerilor Interne, Muncii si cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat.

Klaus Iohannis - intalnire cu premierul Ludovic Orban pe tema epidemiei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis, va avea miercuri, de la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de evaluare in contextul epidemiei COVID-19.

Ludovic Orban, sedinta de guvern prin videoconferinta, la Palatul Victoria, de la ora 17

Premierul Ludovic Orban intra in sedinta de guvern cu ceilalti membri ai Executivului, la Palatul Victoria, de la ora 17.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Antreprenorii din tara noastra trebuie sa fie proactivi si sa priveasca aceasta perioada drept o oportunitate pentru a-si reprofila afacerile, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Fondurilor Europene - Ioan Bolos, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu.

Klaus Iohannis: Evitati orice contact fizic! Trebuie sa-i protejam pe pensionari. Autoritatile si-au facut treaba. Depinde de noi sa le respectam

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa o sedinta cu premierul Ludovic Orban, ca e nevoie ca toti oamenii sa respecte noile reguli impuse si sa evite contactele fizice. De asemenea, Iohannis a avut un apel si catre antreprenorii locali.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in inspectie la spitalul din Arad, in plina epidemie de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ajuns la Arad, miercuri dupa-amiaza. Nelu Tataru a mersin inspectie la spitalul unde au murit sapte persoanedin cauza Covid-19.

Ordonanta militara nr 6. Ministrul Nelu Tataru: Am solicitat ca orice deces sa fie testat Vom ajunge la o capacitate de prelucrare de 2.500 de teste pe zi

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat luni seara, la Digi 24, ca numarul mare de morti raportate vine de la faptul ca au aprobat teste si pentru persoanele decedate si astfel s-a ajuns la cazurile anuntate azi. La Suceava au fost mai multi pacienti zero, au fost mai multi oameni care au venit din strainatate, au fost si multe cadre medicale nepragatite, a fost un cumul de erori epidemiologice, spune ministrul. Vorbin despre stocurile de echipamente de protectie, Tataru a evitat sa spuna care este necesarul la ora actuala, dar a cerut responsabilitate in privinta distribuirii materialelor primite. Secretarul de stat Moldovan, despre cei 13 morti de la Suceava: Au decedat in ultimele zile, dar nu erau rezultate.

Nelu Tataru spune ca managementul militarizat trebuie sa asigure respectarea normelor si a circuitelor in Spitalul Suceava

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat joi seara, ca a cerut ca la Spitalul Judetean Suceava sa fie facuta instruirea intregului personal, fiecare sectie in parte sa isi faca un recensamant si sa vada care este personalul valid, precizand ca peste 300 de persoane diagnosticate cu coronavirus sunt internate in acest moment in unitatea medicala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )