Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la sedinta solemna dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la sedinta solemna dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri

Parlamentul se reuneste miercuri intr-o sedinta solemna dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care va participa si presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea, la sedinta solemna dedicata Centenarului: Cea mai importanta realizare din acest veac al Unirii este integrarea euro-atlantica a Romaniei

Presedintele Camerei Deputalilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Sedinta solemna a Parlamentului consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, ca cea mai mare realizare a Romaniei este integrarea euro-atlantica si trebuie continuat pe acest drum. in plus, Dragnea a firmat ca e normal ca politicienii sa se critice, dar a spus ca este dispus sa colaboreze cu toata lumea in interesul natiunii.

Dragnea, la sedinta solemna dedicata Centeneraului: Ne criticam, dar din pacate se merge prea departe. Ce vot a invocat seful PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, in sedinta solemna a Parlamentului dedicata Centenarului, ca romanii trebuie sa fie uniti, dand exemplu negativ votul europarlamentarilor in PE in favoarea rezolutiei ce viza Romania.

Dragnea, la sedinta solemna dedicata Centenarului: Ne criticam, dar din pacate se merge prea departe. Ce vot a invocat seful PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, in sedinta solemna a Parlamentului dedicata Centenarului, ca romanii trebuie sa fie uniti, dand exemplu negativ votul europarlamentarilor in PE in favoarea rezolutiei ce viza Romania.

Viorica Dancila, discurs in Parlament: DETALIUL NEASTEPTAT din textul discursului publicat pe site-ul Guvernului (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj de pace in fata Parlamentului, la sedinta solemna dedicata Centenarului. intreg discursul premierului a fost publicat dupa sedinta solemna pe site-ul.

Iohannis cere PSD-ALDE sa nu mearga mai departe cu legile justitiei: Nu au sustinerea oamenilor si nici nu corespund standardelor europene

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis guvernantilor, miercuri, la sedinta solemna a plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, ca inca mai au timp sa revina asupra unor legi care nu au sustinerea oamenilor si nici nu corespund standardelor europene. Nu faceti rau societatii romanesti mergand mai departe cu modificarile legilor justitiei, a avertizat seful statului.

Viorica Dancila i-a transmis lui Iohannis un mesaj de pace: Las n spate atacurile

Sedinta solemna a celor doua Camere ale Parlamentului dedicata Marii Uniri a fost un prilej pentru premierul Viorica Dancila sa ii transmita sefului statului un mesaj de pace. Dancila a marsat pe ideea de consens politic inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului UE de la 1 ianuarie.

Parlamentul se reuneste astazi in sedinta solemna pentru Centenar. Participa presedintele Iohannis, premierul Dancila, principesa Margareta

Parlamentul se reuneste astazi intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care vor participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si principesa Margareta.

Ion Iliescu, marele absent de la sedinta solemna a Parlamentului pentru marcarea Centenarului

Sedinta solemna a Parlamentului pentru marcarea Centenarului a inceput, miercuri. La eveniment participa seful statului Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si presedintii celor celor doua Camere,.

Sedinta solemna la Parlament pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri. Ion Iliescu lipseste de la eveniment (VIDEO)

Parlamentul s-a reunit intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si principesa Margareta, sefii celor.

Klaus Iohannis ataca majoritatea PSD-ALDE in Parlament: Ascultati vocea romanilor, recuplati-va la interesele nationale

Parlamentul se reuneste astazi intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care vor participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si Majestatea Sa,.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )