Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis, in vizita la Alba Iulia. Presedintele isi lanseaza noua carte si participa la o intalnire cu autoritatile locale

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, in vizita la Alba Iulia. Presedintele isi lanseaza noua carte si participa la o intalnire cu autoritatile locale

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, vineri, o vizita in municipiul Alba Iulia, context in care isi lanseaza cea de-a treia carte si are o intalnire cu autoritatile locale. continuă pe Adevărul

intrebarea lui Klaus Iohannis adresata primarului din Alba Iulia: Daca pleci la Bruxelles, cine ramane interimar?. Raspunsul lui Mircea Hava

Presedintele Klaus Iohannis l-a intrebat vineri, 7 iunie, pe primarul Mircea Hava, cu ocazia vizitei pe care a facut-o la Alba Iulia, cine va ramane in locul sau la conducerea primariei.

Presedintele Klaus Iohannis isi lanseaza noul volum la targul de carte din Alba Iulia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi prezent vineri la Alba Iulia, unde isi va lansa noua sa carte in cadrul Targului Alba Transilvana.

Klaus Iohannis efectueaza vineri o vizita la Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, vineri, o vizita in municipiul Alba Iulia, context in care isi va lansa cea de-a treia carte si va avea o intalnire cu autoritatile locale. Potrivit.

Iohannis face astazi o vizita in Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla vineri intr-o vizita in municipiul Alba Iulia.

VIDEO Klaus Iohannis, la Alba Iulia: Romanii au dovedit prin vot ca vor sa ramana in Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri la Alba Iulia ca votul la alegerile europarlamentare si la referendum demonstreaza faptul ca romanii sunt proeuropeni.

Liviu Plesoianu, atac la Klaus Iohannis: Asta nu e pact, e dictat

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca isi doreste un acord national cu partidele din Romania. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri,.

A doua zi de consultari la Cotroceni. PSD si ALDE se intalnesc cu Klaus Iohannis, pe tema aplicarii referendumului

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru stabilirea directiilor de actiune necesare punerii in aplicare a referendumului national din 26 mai, cu reprezentantii PMP,.

KLAUS IOHANNIS: PSD a facut o campanie anti-europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri dupa-amiaza, la Alba Iulia, la lansarea cartii sale EU. RO - Un dialog deschis pentru Europa, ca prin votul dat la alegerile europarlamentare romanii au inteles ca PSD nu reprezinta Romania bine, iar social-democratii au pierdut rusinos alegerile respective.

Klaus Iohannis, scrisoare catre Viorica Dancila. De ce l-a respins presedintele pe Titus Corlatean pentru functia de viceprim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis o scrisoare oficiala premierului Viorica Dancila prin care isi motiveaza refuzul in ceea ce priveste numirea lui Titus Corlatean in functia de.

Klaus Iohannis: Romanii au dovedit prin vot ca orice schimbare incepe de la o aspiratie

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii la Forumul International al Societatii Civile. isi doresc un parcurs european pentru Romania, in ciuda incercarilor esuate de a slabi increderea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )