Libnet.ro
UNICEF

00:06

intrebarea lui Klaus Iohannis adresata primarului din Alba Iulia: Daca pleci la Bruxelles, cine ramane interimar?. Raspunsul lui Mircea Hava

Adevărul Adevărul,
intrebarea lui Klaus Iohannis adresata primarului din Alba Iulia: Daca pleci la Bruxelles, cine ramane interimar?. Raspunsul lui Mircea Hava

Presedintele Klaus Iohannis l-a intrebat vineri, 7 iunie, pe primarul Mircea Hava, cu ocazia vizitei pe care a facut-o la Alba Iulia, cine va ramane in locul sau la conducerea primariei. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, in vizita la Alba Iulia. Presedintele isi lanseaza noua carte si participa la o intalnire cu autoritatile locale

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, vineri, o vizita in municipiul Alba Iulia, context in care isi lanseaza cea de-a treia carte si are o intalnire cu autoritatile locale.

Klaus Iohannis efectueaza vineri o vizita la Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, vineri, o vizita in municipiul Alba Iulia, context in care isi va lansa cea de-a treia carte si va avea o intalnire cu autoritatile locale. Potrivit.

VIDEO Klaus Iohannis, la Alba Iulia: Romanii au dovedit prin vot ca vor sa ramana in Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri la Alba Iulia ca votul la alegerile europarlamentare si la referendum demonstreaza faptul ca romanii sunt proeuropeni.

Presedintele Klaus Iohannis isi lanseaza noul volum la targul de carte din Alba Iulia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi prezent vineri la Alba Iulia, unde isi va lansa noua sa carte in cadrul Targului Alba Transilvana.

KLAUS IOHANNIS: PSD a facut o campanie anti-europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri dupa-amiaza, la Alba Iulia, la lansarea cartii sale EU. RO - Un dialog deschis pentru Europa, ca prin votul dat la alegerile europarlamentare romanii au inteles ca PSD nu reprezinta Romania bine, iar social-democratii au pierdut rusinos alegerile respective.

Klaus Iohannis a semnat modificarea Legii Educatiei. Cum ii afecteaza pe elevi si profesori

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de modificare a Legii Educatiei. Anuntul cu privire la decretul care ii vizeaza in special pe profesori a fost facut de Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa postat pe site-ul oficial. Klaus Iohannis a semnat modificarea Legii Educatiei Administratia Prezidentiala anunta ca Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, [] .

KLAUS IOHANNIS: PSD cauta smecherii sa nu semneze pactul

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca PSD a venit cu fel si fel de povesti in legatura cu pactul pe care l-a propus, sustinand ca in acest fel social-democratii doresc sa evite a semna acordul national si sa repare legile justitiei si pe cele referitoare la vot.

KLAUS IOHANNIS: Sa ne inspiram din sacrificiile eroilor nostri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de Ziua Eroilor, in care ne indeamna sa ne inspiram din sacrificiile eroilor pentru a gasi puterea de a triuma asupra tuturor obstacolelor.

Liviu Plesoianu, atac la Klaus Iohannis: Asta nu e pact, e dictat

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca isi doreste un acord national cu partidele din Romania. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri,.

KLAUS IOHANNIS: Partidele parlamentare, invitate la un pact pentru Romania europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca invita partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru Romania europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )