Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis, in vizita la un centru pentru copii orfani: Presedintele sustine inlocuirea orfelinatelor si a institutiilor de plasament cu case de tip familial (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, in vizita la un centru pentru copii orfani: Presedintele sustine inlocuirea orfelinatelor si a institutiilor de plasament cu case de tip familial (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat, miercuri, Casa de tip familial Sf. Stefan, din sectorul 1 al Capitalei. Centrul ofera gazduire si asigura copiilor accesul, pe o perioada. continuă pe B1

Klaus Iohannis, in vizita la copiii dintr-un centru de plasament din Bucuresti - FOTO

Presedintele Klaus Iohannis i-a vizitat, miercuri, pe copiii de la Casa de tip familial Sfantul Stefan din Bucuresti.

Klaus Iohannis, la Timisoara pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei: Timisoara a incetat sa fie un oras si a devenit un simbol

Presedintele Klaus Iohannis a fost luni, la Timisoara, pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei din Decembrie 1989. in discursul sustinut la Palatul Culturii, Klaus Iohannis a spus ca in urma cu 30 de ani Timisoara a incetat sa mai fie un oras si a devenit un adevarat simbol.

Dupa majorarea alocatiilor pentru copii de catre PNL, PSD vine cu un proiect asemanator. Raluca Turcan: Poate duce la sistarea fondurilor UE, cresterea inflatiei, scaderea puterii de cumparare

UPDATE:Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor:Legea ajunge la presedintele Klaus Iohannis. Vicepremierul Raluca Turcan atrage atentia ca legea PSD privind dublarea.

Revolutie 30 de ani - Timisoara: Slujba de pomenire a martirilor Revolutiei din Decembrie 1989, presedintele Klaus Iohannis va depune coroane de flori

Timisorenii comemoreaza, luni, 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, cu mai multe evenimente, printre care o slujba de pomenire a martirilor si cate o candela aprinsa pentru fiecare dintre ei. Presedintele Klaus Iohannis va participa la evenimentele organizate in cea de-a doua parte a zilei, cand va depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor si una la Catedrala Ortodoxa. Seara, seful statului va sustine un discurs la Opera Nationala.

VIDEO Moment bizar la Timisoara. Banner de sustinere a lui Bogdan Licu, plantat pe traseul lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, 16 decembrie, la Timisoara, la o serie de evenimente dedicate marcarii a 30 de ani de la declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989. in cursul plimbarii facute de presedintele Iohannis prin centrul orasului a avut loc o scena bizara.

Legea plafoanelor bugetare, pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020, informeaza Administratia Prezidentiala. Guvernul Ludovic.

Klaus Iohannis a promulgat legea! Decizia a aparut in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020 asupra careia Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament.

PENSII SPECIALE. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca la un moment dat pensiile speciale, cu exceptia celor pentru magistrati si militari, trebuie eliminate.

KLAUS IOHANNIS: Cred ca va fi un buget care sa permita mentinerea ritmului de crestere economica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, despre bugetul pe 2020 ca este un buget bun, declarandu-se de acord cu asumarea raspunderii. Presedintele mai spune referindu-se la o eventuala intentie de contestare a legii bugetului la CCR, ca o astfel de decizie ar aduce o intarziere care nu ajuta pe nimeni, informeza News. ro.

Klaus Iohannis: Pensiile speciale trebuie eliminate, la un moment dat

Presedintele Klaus Iohannis considera ca toate pensiile speciale trebuie eliminate la un moment dat, pentru ca nu este normal sa avem mai multe categorii de beneficiari, dupa criterii diferite, singurul unanim acceptat fiind cel al contributiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )