Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis, vizita fulger la DSP Bucuresti: DSP-urile au fost total depasite

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, vizita fulger la DSP Bucuresti: DSP-urile au fost total depasite

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza duminica o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, efectueaza duminica, de la ora 11,00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, pe Arena Nationala. Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP.

Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala Haideti sa respectam cu totii normele pentru a avea sarbatori fara alte restrictii

UPDATE: Principalele declaratii ale sefului statului, dupa vizita laCall Center DSP Bucuresti: Am vizitat astazi Call Center-ul instalat aici, in Arena Nationala, si pot sa va spun din capul.

Nelu Tataru, dupa vizita la DSP Bucuresti: Pana la vara vom avea 70% din populatie vaccinata

Ministrul Sanatatii, a precizat, duminica la pranz, dupa vizita la DSP Bucuresti, ca vaccinul anti-COVID se face cu rapel la 28 de zile. La fel, acesta se va face sezonier, ca si vaccinul.

KLAUS IOHANNIS: inteleg ca testarea voluntarilor de la Call center-ul DSP Bucuresti a fost o actiune voluntara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca voluntarii care lucreaza la Call center-ul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti amenajat la Arena Nationala au fost testati pentru COVID-19 intr-o actiune voluntara.

VIDEO Iohannis:DSP-urile au fost total depasite la inceput. Unele inca mai sunt depasite

Presedintele Klaus Iohannis a realziat, duminica, o vizita la call-center-ul DSP Bucuresti. Seful statului a sustinut c anumite DSP-uri au fost total depasite de situatie in pandemie, iar unele inca mai au probleme.

Iohannis recunoaste: DSP-urile au fost total depasite

Presedintele Klaus Iohannis recunoaste ca DSP-urile au fost total depasite in lupta cu COVID-19.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita la Call Center DSP Bucuresti

Klaus Iohannis efectueaza astazi, la ora 11:00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Angajatii DSP Bucuresti, testati de urgenta. Presedintele Klaus Iohannis, asteptat sa participe la un eveniment pe Arena Nationala

Majoritatea angajatilor si voluntarilor Directiei de Sanatate Publica Bucuresti au fost convocati, sambata dimineata, la stadionul Arena Nationala pentru a fi testati, cu 24 de ore inainte de vizita presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului se va deplasa duminica pe Stadionul National.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Nu sunt de acord cu Avocatul Poporului. Recomandarile OMS trebuie citite pana la capat

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat duminica dimineata o vizita lacall center-ul DSP din Bucuresti. in urma vizitei facute, Iohannis a declarat caca nu se pot deschide scolile, asa cum.

Guvernul anuntat de Klaus Iohannis miercuri, seara, nu e unul in jurul PNL, ci un Guvern de colaborare PNL USRPLUS

Ion Cristoiu sustine ca declaratia de presa a lui Klaus Iohannis a fost isteric anticonstitutionala si asta pentru ca presedintele a vrut sa lanseze un atac la adresa PSD, un atac avand valoarea unui semnal, venit in urma intalnirii cu liderii PNL de la Vila Lac 2. El pare a dat curs unei decizii luate la Vila Lac 2.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )