Libnet.ro
UNICEF

00:07

KLAUS IOHANNIS: Nu voi desemna niciun premier PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Nu voi desemna niciun premier PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa privind epidemia de coronavirus, acesta spunand ca va convoca miercuri Consiliul Suprem de Aparare al Tarii. in ceea ce priveste decizia CCR, Presedintele Iohannis sustine ca PSD a creat o noua criza, aprofundata de CCR. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Nu comentez decizia CCR Nu voi desemna un premier de la PSD, care face o sfidare fara precedent la adresa oamenilor El exclude si ideea unui guvern de uniune nationala

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni seara un nou atac la adresa PSD, spunand ca nu comenteaza decizia CCR si ca asteapta motivarea, dar ca ceea ce face PSD este o sfidare fara precedent la adresa oamenilor, generand o noua criza prin sesizarea Curtii. Iohannis a subliniat ca nu va desemna un premier din partea PSD si a exclus si ideea unui guvern de uniune nationala.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR: Voi pregati cateva demersuri concrete Nu voi desemna un premier din PSD, un partid iresponsabil si obsedat de putere (VIDEO)

PSD este obsedat de putere si se joaca iresponsabil cu destinul Romaniei, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca nu va desemna un premier din partea social-democratilor, precum si c.

Klaus Iohannis dupa decizia CCR: PSD a creat o noua criza! Nu voi desemna un premier social-democrat

Klaus Iohannis a facut o declaratie de presa dupa ce CCR a constatat exista un conflict juridic de natura constitutionala intre presedinte si Parlament. Seful statului sustine ca PSD a creat o noua criza.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Nu avem niciun caz de coronavirus confirmat, dar va trebui sa fim pregatiti. Convoc CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu avem niciun caz de coronavirus inregistrat in Romania pana prezent dar trebuie sa fim pregatiti daca lucrurile evolueaza negativ. Seful statului a lansat un apel la mass media sa evite senzationalul si stirile cu impact emotional ridicat care pot amplifica sentimentul de panica dar si la politicieni, care nu trebie sa speculeze aceasta situatie in mod oportunist.

KLAUS IOHANNIS: Nu avem nici un caz de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa privind epidemia de coronavirus, acesta spunand ca va convoca miercuri Consiliul Suprem de Aparare al Tarii. in ceea ce priveste decizia CCR, Presedintele Iohannis sustine ca PSD a creat o noua criza, aprofundata de CCR.

Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier - surse

Dupa decizia CCR cu privire la conflictul generat de desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier.

Ora 18.00. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa infrangerea la CCR. Pe cine va desemna premier?

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, de la ora 18. 00, o declaratie de presa, prima organizata dupa ce CCR a hotarat ca a doua desemnare a lui Ludovic Orban nu e constitutionala.

Klaus Iohannis, anunt despre virusul ucigas: Nu avem niciun caz de coronavirus. Convoc CSAT

Klaus Iohannis a vorbit luni dupa-amiaza despre coronavirus. Presedintele sustine ca nu exista niciun caz de coronavirus in Romania, pana la acest moment.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa decizia CCR privind a doua desemnare a lui Orban ca premier

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18. 00, in ziua in care magistratii Curtii Constitutionale au constatat ca exista unconflictjuridic de natura constitutionala intre Presedintele Romanieisi Parlament, pe tema nominalizarii lui Ludovic Orban in functia de premier.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, la Palatul Cotroceni, declaratii de presa incepand cu ora 18. Este asteptat ca seful statului sa dea un raspuns fata de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care il obliga sa desemneze un nou premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )